Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kivoja vähän erilaisia pataruokia

Vierailija
17.08.2015 |

Ohjeita on, mutta suositelkaa mikä oisi hyvä. Sellainen, että olisi nopea tehdä, voisi pakastaa ja ottaa töihin mukaan lämmitettäväksi tai tuoreena, jos edellispäivänä ehtii tehdä. Sellaiset siis, mitkä ei läiky mutta ei haittaa että ainekset on sikinsokin. Jotain muuta ainaisen jauheliha- tai herkkusienipastan/makaronilaatikon ja kanakasvisriisi-sekoituksen tilalle. Kiusauksiakin on joskus. 

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
17.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nuudeleita ja kebablihaa ym.

Vierailija
2/4 |
17.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kebabkiusaus, Penan makkaraloora

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
17.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kana-nuudelivuoka.

Broilerin fileesuikaleita paistettuna ja maustettuna (esim. curry, chilimauste, suola) ja nuudeleita sekä ruoka- ja kookoskermaa. Halutessaan voi laittaa ananasta.

Sekoita nuudelit ja broilerit voidellussa uunivuuassa ja lisää kerma-kookoskerma. Määristä en tarkkaan osaa sanoa, mutta sellainen sopiva sekoitus (nuudelit turpoavat kypsysessään). Tuota lientä sen verran että juuri ja juuri peittyvät. Sekoita. Sekoita kerran pari myös kypsennyksen aikana. Valmista on, kun nuudelit ovat kypsyneet ja liemi saostunut. Pitäisi siis olla tasaista eikä liemessä lilluvaa.

Tonnikalalasagnette.

2 purkkia tonnikalaa (toinen voi olla vaikkapa jotain maustettua), suolaa, 2 dl paseerattua tomaattia, purkki 3juuston ruokakermaa ja lasagnette pastaa.

Kuullota tonnikalat kattilassa pienessä määrässä öljyä ja lisää suola. Sitten pas.tomaatti ja kerma sekaan. Kiehauta sekoitellen. Jos on liian paksua, lisää hieman maitoa/kermaa. Lisää voideltuun vuokaan lasagnette pasta ja kastike. Sekoita. Uuniin noin puoleksi tunniksi, sekoita tarvittaessa. Kypsymisen puolivälissä voi lisätä päälle juustoraastetta.

Porokiusaus puolukkahillon kanssa on myös hyvää. Ohje pitäisi löytyä Pirkan sivuilta.

Vierailija
4/4 |
17.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juuressosekeitto :)