Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Taas jotain amatöörejä lihan leikkaajina k kaupassa.

Vierailija
13.03.2022 |

Possun kyljykseen jää se fläsän raita. Se pitää katkaista ihan siksi ettei paistaessa käpristy. Ihan pikku juttu joka ei vie hirveästi aikaa. Taas piti itse katkaista. Vinkki naisille ja lapsille. Sen voi tehdä saksillakin. Taidan olla krapulassa kun näin vähästä pitää valittaa.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
13.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap:n kirjoitustaito on amatöörimäistä.

Vierailija
2/4 |
13.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sorry, en käytä porsaan lihaa. Syön broileria, härkää, lohta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
13.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole aina kaupan vika.

Suuri osa lihoista valmiiksi myytäviksi leikattuina suoraan lihantoimittajalta, kuten Atrialta.

Vierailija
4/4 |
13.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eihän kunnon kyljyksiä ole saanut vuosiin. Lihakin on täynnä luunsiruja. Toista oli vielä 80-luvulla.