Ai vitsit, kun tulee hyvää kun tekee itse hamppareita!!
Ja helppoa!Pelkästään jauhelihasta pihvi (suolaa ja pippuria sekaan), sämpylä, cheddar juusto, salaattia, suolakurkkua, pekonia, ketsuppia, sipulia ja Helmans majoneesia.
*taputtelee vatsaansa* :D
Kommentit (32)
1000 kertaa parempia kuin hampparibaarien
Oi joi, minäkin taidan tehdä hampparin.
eikä oo toisten sylkeä tai vessabakteereja
[quote author="Vierailija" time="14.08.2015 klo 18:56"]
Aika rasvasta.
[/quote]
Ei sun tartte sitä syödä.
Tulee kyllä hyvää. Tosin enhän minä tiedä miten hyviä ne mäkkärin ja hesen ovat, eivät nimittäin sovi mun kukkarolle.
Itse olen nyt tehnyt pelkästä jauhelihasta niin että mausteetkin ovat vain päällä, jos raskii ilman jatketta. Sämpylöitäkin olen tehnyt itse, samoin majoneesin, kaupan versioita en niitäkään ole edes maistanut, paitsi valmiita hampurilaiskastikkeita.
Mutta kyllä on hyvää ihan kaupan halpispihveistä (tai makkarasta porilaiset), ja leiväksi paahtoleipää.
Hyvää on, itse paistetut ja maustetut hampurilaispihvit on toisesta maailmasta kuin joku hese. Me ollaan tehty oma tomaattikastikekin. Täydellistä.
[quote author="Vierailija" time="14.08.2015 klo 19:01"]
Tulee kyllä hyvää. Tosin enhän minä tiedä miten hyviä ne mäkkärin ja hesen ovat, eivät nimittäin sovi mun kukkarolle.
Itse olen nyt tehnyt pelkästä jauhelihasta niin että mausteetkin ovat vain päällä, jos raskii ilman jatketta. Sämpylöitäkin olen tehnyt itse, samoin majoneesin, kaupan versioita en niitäkään ole edes maistanut, paitsi valmiita hampurilaiskastikkeita.
Mutta kyllä on hyvää ihan kaupan halpispihveistä (tai makkarasta porilaiset), ja leiväksi paahtoleipää.
[/quote]
Ok, ok, ok. Sait jo ylipuhuttua. Eiköhän me kaikki tehdä hampurilaisia tänään. Thanks
Muuten hyvä, mutta vaihtaisin sämpylän mantelileipään. Kaveriksi lantturanskiksia.
[quote author="Vierailija" time="14.08.2015 klo 19:01"]
Tulee kyllä hyvää. Tosin enhän minä tiedä miten hyviä ne mäkkärin ja hesen ovat, eivät nimittäin sovi mun kukkarolle.
Itse olen nyt tehnyt pelkästä jauhelihasta niin että mausteetkin ovat vain päällä, jos raskii ilman jatketta. Sämpylöitäkin olen tehnyt itse, samoin majoneesin, kaupan versioita en niitäkään ole edes maistanut, paitsi valmiita hampurilaiskastikkeita.
Mutta kyllä on hyvää ihan kaupan halpispihveistä (tai makkarasta porilaiset), ja leiväksi paahtoleipää.
[/quote]
Sut pitäis ottaa mukaan ravintolaan syömään. Oot kyllä hyvä tyyppi
[quote author="Vierailija" time="14.08.2015 klo 18:54"]
Ja helppoa!Pelkästään jauhelihasta pihvi (suolaa ja pippuria sekaan), sämpylä, cheddar juusto, salaattia, suolakurkkua, pekonia, ketsuppia, sipulia ja Helmans majoneesia. *taputtelee vatsaansa* :D
[/quote]Tulee loistavia pihvejä just noin. Varsinkin kun grillaa kypsiksi parilalla.
st. agur tai mikä vaan sinihomejuusto sulaneena pihvin päällä
Tulee todella hyviä, kun tekeen itse grillissä
[quote author="Vierailija" time="14.08.2015 klo 19:11"]Tulee todella hyviä, kun tekeen itse grillissä
[/quote]
Joo, grillissä paistoin! - ap
Minkä ikäisenä huomasit lapsistasi kasvaneen hampuuseja?
[quote author="Vierailija" time="14.08.2015 klo 18:56"]
Aika rasvasta.
[/quote]
Jätä rasvaiset osat pois. Hyvää ilman niitäkin.
Paras kotitekoinen hamppari tulee kun laittaa väliin kananfileen, vuohenjuustoa ja itsetehtyä paholaisenhilloa, omnom :p
Aika rasvasta.