raskaus ja pakastemaissit
Eli kävin ravintolassa syömässä ja siellä oli salaattipöydässä maissia. Olen aika varma että kyseinen maissi oli pakasteesta ja niitä harvoin kuumennetaan, pelkästään sulatetaan. Niissähän on se listeriariski jos niitä ei kuumenna. Onkohan kuinka yleistä että niistä saisi listerian? Pelottaa jos nyt saankin sen ja vauva kuolee. Viikot nyt 36+4.
Kommentit (7)
Ai niissäkin on listeriariski? :"D kiva kun mullekkin kerrottiin, vedin esikoisen aikana pussitolkulla herne-maissi-paprikaa kun teki mieli, samaten tässä toisessa raskaudessa oon syöny.. :D
Laitoskeittiöissä ne vedetään yleensä jonkun höyrykuumennuksen läpi.
[quote author="Vierailija" time="12.08.2015 klo 09:53"]Ai niissäkin on listeriariski? :"D kiva kun mullekkin kerrottiin, vedin esikoisen aikana pussitolkulla herne-maissi-paprikaa kun teki mieli, samaten tässä toisessa raskaudessa oon syöny.. :D
[/quote]
Joo tuntuu että kaikessa mitä syö niin on jotain riskiä miksi ei saa syödä.
Ap
[quote author="Vierailija" time="12.08.2015 klo 09:54"]Laitoskeittiöissä ne vedetään yleensä jonkun höyrykuumennuksen läpi.
[/quote]
Minä kävin rossossa. Siellä tuskin tehdään noin.
Ap
Oliko pakko syödä kun kerran tiesit riskin????
No valitettavasti muistin vasta syötyäni sen.
Ap
Muistit vasta syötyäsi että olet raskaana? Ei kukaan voi sanoa oliko siinä kyseisessä pakastepussissa listeriaa, voi olla että oli tai voi olla ettei ollut. Riski on olemassa, todennäköisyys tuskin kovin suuri. Ihan oma moka