Palanen lohta, miten valmistan?
uunissa tahdon tehdä, kermaakin löytyisi, sekä tilliä
miten, missä asteessa jne :)
Kommentit (6)
800g, kauankohan tarttee olla? Ja laitanko mausteet heti ja kerman myös heti?
Ja mitä mausteita kermaan? Suolaako vain?
Ja tässä on ihan älyttömän isot ruodot, pitääkö ne ottaa pois ennenkuin kerman laittaa? Vai unohdanko koko kerman?
200 astetta ja 25-30 min max. Kerma kannattaa lisätä vasta lopussa ettei ruskistu tai sitten folio päälle alusta alkaen.
[quote author="Vierailija" time="04.08.2015 klo 15:14"]
Ja tässä on ihan älyttömän isot ruodot, pitääkö ne ottaa pois ennenkuin kerman laittaa? Vai unohdanko koko kerman?
[/quote]
Ota pois, saa pinseteillä repimällä ruodon suuntaisesti ettei kala repeä tai saksillakin saa kun ottaa hellästi saksilla kiinni ruodosta eikä leikkaa poikki.
Ei kerma ole pakollinen kun rasvainen kala ja hyvää sellaisenaankin.
Minkä kokoinen pala? 175 astetta, tsekkaat kypsyyden. Älä pidä liian kauaa ettei kypsy liikaa