Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Palanen lohta, miten valmistan?

Vierailija
04.08.2015 |

uunissa tahdon tehdä, kermaakin löytyisi, sekä tilliä

 

miten, missä asteessa jne :)

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
04.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minkä kokoinen pala? 175 astetta, tsekkaat kypsyyden. Älä pidä liian kauaa ettei kypsy liikaa

Vierailija
2/6 |
04.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

800g, kauankohan tarttee olla? Ja laitanko mausteet heti ja kerman myös heti?

 

Ja mitä mausteita kermaan? Suolaako vain?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
04.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uuniin 300 astetta pari tuntia.

Vierailija
4/6 |
04.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja tässä on ihan älyttömän isot ruodot, pitääkö ne ottaa pois ennenkuin kerman laittaa? Vai unohdanko koko kerman?

Vierailija
5/6 |
04.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

200 astetta ja 25-30 min max. Kerma kannattaa lisätä vasta lopussa ettei ruskistu tai sitten folio päälle alusta alkaen.

Vierailija
6/6 |
04.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="04.08.2015 klo 15:14"]

Ja tässä on ihan älyttömän isot ruodot, pitääkö ne ottaa pois ennenkuin kerman laittaa? Vai unohdanko koko kerman?

[/quote]

Ota pois, saa pinseteillä repimällä ruodon suuntaisesti ettei kala repeä tai saksillakin saa kun ottaa hellästi saksilla kiinni ruodosta eikä leikkaa poikki.

Ei kerma ole pakollinen kun rasvainen kala ja hyvää sellaisenaankin.