Paras leipä?
Mikä on teidän mielestä maailman parasta leipää? Jos se on omatekoinen, niin reseptiä kehiin:)
Kommentit (36)
Samsaran ruisleivät
Satun makiat Taavetissa
[quote author="Vierailija" time="28.07.2015 klo 22:39"]
Samsaran ruisleivät Satun makiat Taavetissa
[/quote]
Täältäkin ääni Samsaran luomuruisvuokaleivälle.
Polarbröd vehnäpalat: http://finland.somefood.org/?p=26350
Harmi vaan että noita ei enää suomesta saa :(
Kaupan leivistä Fazerin Kestileipä. Parhaimmillaan parin-kolmen päivän päästä.
Omatekoisena ehdottomasti pataleipä, mausteina mustapippuri,savustettu paprika, valkosipuli, aurinkokuivattu tomaatti, oliivi, sinihomejuusto... mitä mieli milloinkin tekee.
Vaatii kuitenkin hiukan pitkähermoisuutta, varsinkin sen hapattumisen ajan. Jos käytät kuivahiivaa, muista nesteen yli 45 asteen lämpötila.
Nettiohjeeseen saa lisätä normiuunissa ainakin 10 minuuttia paistoaikaan.
Vaan hyvää on, ja rapeaa.
Sinuhen ruisnepparit.
Torilta saa useilta myyjiltä ihanaa rieskaa.
Reissumies se tummempi versio, samaten Ruispaloista! Myös kaikenlainen rieska on hyvää, ja sellainen rapeakuorinen itse leikattava sekaleipä jossa on hedelmäpaloja ja jyviä.
Ja kyllä, rakastan leipää :D Harmi vaan että en sitä ihan joka päivä viitsi syödä, ei oikein maha tykkää.
Ruispalat. Mikään ei koskaan korvaa ruispaloja, vaikka paljon muitakin herkullisia leipiä syömme.
Oululainen jälkiuuniviipale ja lidlin paistopisteen vehnäsämpylä