mansikkakermakakun täytteeseen kermaa vai kermaa+rahkaa?
Kummalla tulee parempi? En ole ennen syönyt (no joskus ehkä) enkä varsinkaan tehnyt. :)
Kommentit (6)
Kermaa ja rahka olen käyttänyt, joskus vaniljavaahtoakin kerman kaverina, ei tule niin raskasta. Ja kostutukseen joko vaniljamaito tai punainen 3 mrjan sodastream-sihijuoma, tai vattujuoma.
Minä laittaisin pelkkää kermaa, paitsi jos keittiössä on niin kuuma että kerma ilman rahkaa lätsähtää. Ei täytekakun teossa kannata ainakaan kaloreita miettiä.
Rahka kyllä sopii moniin täytteisiin, mutta mansikkakermakakku on klassikko jota ei kannata tuunata rahkalla.
Kermaa ja rahkaa ja hieman sokeria. Kostutukseen maitoa jossa on vaniljasokeria.
Kermaa tai soijakermaa. Itse tykkäisin kerma-rahkaseoksestakin, mutta ainakin meidän suvussa on monia joille se ei maistu, pettyvät kun luulevat saavansa kermakakkua ja siinä onkin se rahkanmaku. Soijakermasta tulee mielestäni parhaan makuinen vaahto.
Kermaa ja rahkaa! Tulee raikkaampaa niin. :)
Kerma ja rahka ehdottomasti, rahka tuo mukavan säväyksen