Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

mansikkakermakakun täytteeseen kermaa vai kermaa+rahkaa?

Vierailija
21.07.2015 |

Kummalla tulee parempi? En ole ennen syönyt (no joskus ehkä) enkä varsinkaan tehnyt. :)

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
21.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerma ja rahka ehdottomasti, rahka tuo mukavan säväyksen

Vierailija
2/6 |
22.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermaa ja rahka olen käyttänyt, joskus vaniljavaahtoakin kerman kaverina, ei tule niin raskasta. Ja kostutukseen joko vaniljamaito tai punainen 3 mrjan sodastream-sihijuoma, tai vattujuoma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
22.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä laittaisin pelkkää kermaa, paitsi jos keittiössä on niin kuuma että kerma ilman rahkaa lätsähtää. Ei täytekakun teossa kannata ainakaan kaloreita miettiä.

Rahka kyllä sopii moniin täytteisiin, mutta mansikkakermakakku on klassikko jota ei kannata tuunata rahkalla.

Vierailija
4/6 |
21.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermaa ja rahkaa ja hieman sokeria. Kostutukseen maitoa jossa on vaniljasokeria.

Vierailija
5/6 |
21.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermaa tai soijakermaa. Itse tykkäisin kerma-rahkaseoksestakin, mutta ainakin meidän suvussa on monia joille se ei maistu, pettyvät kun luulevat saavansa kermakakkua ja siinä onkin se rahkanmaku. Soijakermasta tulee mielestäni parhaan makuinen vaahto.

Vierailija
6/6 |
21.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermaa ja rahkaa! Tulee raikkaampaa niin. :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kaksi seitsemän