Lue keskustelun säännöt.
Raparperimarmeladi
13.07.2015 |
Alla olevassa raparperimarmeladi -reseptissä sanotaan "Laita raparperi kattilaan ja sokeri päälle". Eikö sinne kattilan pohjalle laiteta mitään vettä? Palaako ne raparperit pohjaan? Minkä suuruisella liesi, jotta ei pala pohjaan?
"Laita raparperin palat kattilaan ja marmeladisokeri palojen päälle. Kuumenna varovasti ja sekoita, kun raparperista alkaa irrota nestettä. Lisää vanilja. Keitä, kunnes raparperi on pehmennyt. Lisää siivilöity sitruunan mehu ja raastettu kuori. Soseuta sauvasekoittimella ja purkita kuumana puhtaaseen hillopurkkiin."
Kommentit (2)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Raparperista alkaa pian irrota nestettä, mutta voithan sä laittaa pikku lirauksen vettä niin ei pala pohjaan niin herkästi. Ja ei levyä täysille.