400g kylmäsavustettua lohta. Mitä siitä tekisi?
Ei välttämättä mitään arkista. Jäi yli voileipäkakusta.
Kommentit (12)
Lohipastaa, sipulia kuullotettuna, lohet, kerma, vähän sitruunaa ja pippuria, pasta ja parmesaania.
No arkista olisin suositellut eli kiusauksen.
Lohihyydyke, pieniä alkupaloja wrappeinä, suolainen piiras.
Höh, olisin ehdottanut lohipiirasta. Semmoista voitaikinaan käärittyä.
Suolainen piiras on hyvä tapa upottaa mitä tahansa ylijäämää. Heitä loput pakkaseen, niin ei mene hyvä, kallis kala haaskuuseen.
Mä vetäsen ton määrän helposti iltapalaksi näkkileivän päällä sitruunapippurin kera.
Pasta. Sipulia ruokakermaa valkkaria ruohosipulituorejuustoa ja valkosipulia pannuun. Lopuksi kalat ja parmesan ja pasta.
Älä pilaa sitä. Ainoa tapa nauttia kylmäsavulohesta on pistää vaikkapa ruisleivän päälle ja siitä vaan mussuttamaan. On aivan ihana kesäruoka.
Minä söisin ihan keitettyjen perunoiden ja piparjuuren makuisen tuorejuuston kanssa sekä Väinämöisen palttoonappeja siihen kylkeen...
Juuri eilen tein salaatin, jossa oli kylmasavulohta, avocadoa (ja ne perus: kurkku, tomaatti, salaatinlehti) ja saksanpahkinoita. Hyvaa oli!
Tykkaan myos pastasta kylmasavulohen kera.
Siitä tulee muuten tosi hyvää paistamalla. Ihan oma makunsa, mutta suola korostuu todella paljon. Tai sitten osta tuorejuustoa ja tee rullia. http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/199449/kylm%C3%A4savulohirullat/