Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mansikkakermakakku, johon laittaisi daim-rakeita?

Vierailija
24.06.2015 |

Väliin siis mansikanviipaleita, kermavaahtoa ja daim-rakeita, voisiko toimia? Millä tulisi paras kostutus?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
24.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En välttämättä laittaisi niitä sinne väliin kun kostuvat ja menevät höttäsiksi. Laittaisin ehkä koristeluun, siitäkin saa reilusti makua jos niitä on paljon? Tai vastaavasti daim-mousse kakun väliin?

Vierailija
2/6 |
24.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Söisin :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
24.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="24.06.2015 klo 15:13"]Väliin siis mansikanviipaleita, kermavaahtoa ja daim-rakeita, voisiko toimia? Millä tulisi paras kostutus?
[/quote]Ehkä laittaisin päälle daim rakeita. Kostuta jollain mehulla tai maidolla. Mutta älä liikaa. Liian kostea kakku ällöä.

Vierailija
4/6 |
24.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varmasti toimisi, kostuttaisin vaniljamaidolla. Aitoa vaniljasokeria (ei vanilliinisokeria) maidon joukkoon.

 

Vierailija
5/6 |
24.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mene mössöksi kakun seassa, voit hyvin laittaa :)

Vierailija
6/6 |
24.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mascaponea kermavaahdon sekaan ja kostutukseen bailysta. Nam. 

sitten ei mitään hilloja eikä varsinkaan banaania 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kahdeksan kahdeksan