Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Kotijogurtti?
23.06.2015 |
Voiko itsetehtyyn jogurttiin tulevan maidon lämmittää mikrossa? Silloinhan se ei kai kiehu.Vai pitääkö kiehauttaa kattilassa, jotta ei tulisi mitään pöpöjä? Jossain kyllä luki ettei edes kannatta antaa kiehua...
Kommentit (2)
Ehkä paras lämmittää kattilassa. Ei maidon kai tarvitse olla kovin lämmintä, mutta jääkaappikylmässä maidossa ei happaminen ala. Maidon voi lämmittää ns. kädenlämpöiseksi. Periaatteessa maidon voisi antaa myös olla huoneenlämmössä muutaman tunnin ennen hapatukseen käytettävän jogurttitilkan lisäämistä. Maitoa ei siis kuumenneta hygieniasyistä, vaan koska ihan kylmässä maidossa ei lähde tarvittava mikrobitoiminta käyntiin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Nostanpas jos jollain tietoa.