Suomalainen kurkku ei maistu miltään. Kuin märkää paperia.
Sen huomaa kun syö kurkkua vaikka Kreikassa tai Espanjassa, että kurkkukin voi maistua hyvältä. Mauton kurkku vieläpä maksaa maltaita Suomessa.
Kommentit (7)
Märkä paperi on lempiherkkuani. Sille pärjäävät vain hammaslääkärin sormet.
eikö kurkun kuulukin maistua miedolta? En ole ainakaan huomannut mitään eroa.
Ei talvella maistu kun ne on kasvihuoneessa kasvaneet
Kurkusta on jotain 97% vettä. Et siis pidä suomalaisesta vedestä, joka on maailman puhtainta?
Entäpä sitten tomaatit? Ulkomuodoltaan muistuttavat aivan tomaatteja, mutta ovat täysin mauttomia ja ylihinnoiteltuja palleroita. En ole enää muutamaan vuoteen tästä syystä juurikaan ostanut niitä. Missä ne kasvatetaan, että niistä saadaan niin mauttomia, sahajauhossako vai lasivillassa? Nykyisin kasvatan kesäisin omat tomaatit.
Totta. Ja silti jotkut kuorivat kurkun, koska "se kuori on niin väkevän makuinen". Ihmetyttää miten tällaiset ihmiset pystyvät syömään yhtään mitään.
Maistuu se. Pahalta ja haiseekin kuin mätä särki.