Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Grillimakkara ja hillomunkki yhdistettiin

Vierailija
13.06.2015 |

"Vastaanotto on ollut positiivinen ja vaikuttaisi siltä, että erikoisherkulle olisi kysyntää. The Dausage -makkaroiden kehittäjä on kulinaristi Liam Bennett. Valikoimaan kuuluvat makkarat joiden hillosydän koostuu muun muassa mansikka-, vadelma- tai mustaherukkahillosta".

http://www.stara.fi/wp-content/uploads/2015/06/dausage13062015b.jpg

Ehkäpä nämä erikoisuudet päätyvät vielä jonain päivänä myös suomalaisiin kauppohin.

http://www.stara.fi/2015/06/13/grillimakkarassa-hillotayte/

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
13.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Wanha. Eikö jossain Tampesterissa päin ole grilli missä tuo yhdistelmä keksittiin jo vuosia sitten?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla