Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Grillimakkara ja hillomunkki yhdistettiin
13.06.2015 |
"Vastaanotto on ollut positiivinen ja vaikuttaisi siltä, että erikoisherkulle olisi kysyntää. The Dausage -makkaroiden kehittäjä on kulinaristi Liam Bennett. Valikoimaan kuuluvat makkarat joiden hillosydän koostuu muun muassa mansikka-, vadelma- tai mustaherukkahillosta".
http://www.stara.fi/wp-content/uploads/2015/06/dausage13062015b.jpg
Ehkäpä nämä erikoisuudet päätyvät vielä jonain päivänä myös suomalaisiin kauppohin.
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Wanha. Eikö jossain Tampesterissa päin ole grilli missä tuo yhdistelmä keksittiin jo vuosia sitten?