Mihin leipomuksiin loput joulukonvehdit?
Meillä ei suklaankulutus ole päätä huumaavaa ja jäljellä yhä 2x maraboun symphony, 1x geisha dark ja 2x Fazerin dark 70% konvehtilaatikot. Voiskohan nuo tunkee johonkin leipomuksiin? Onko kellää mitää ideoita :) viikonloppuna tulis vieraitakin.
Kommentit (12)
Kaveri teki muffinsseja/kuppikakkuja, joiden sisällä oli Dumle-karkki (siis ollut mukana uunissakin), nam :)
Voisiko sulattaa jotenkin niin, että niistä sais kinuskikastikkeen tyyppisen vaikka vaniljajäden päälle.
Erilaisiin suklaakakkuihinkin löytyy ohjeita mielin määrin Googlella.
Oon omaperäisin kaikista, ei tarvi kehua. Suklaakiisseli :)
Muffineihin uppoaa hyvin, kovempia voit paloitella. Miksei brownieihinkin, tai suklaakakkuun. Fazer darkit käyvät hyin mutakakkuun. Jos teet suklaavanukasta, sekaan voi sulloa (sattumattomia) namuja. Vieraille voi laittaa toki tarjolle som sådan, paitsi ei niitä Marabouta, ne ovat kamalia :)
Lähettäisitkö tänne, kiitos:)
Ja osoite on : xxxxxxxx 8 444444 oooooooo
Murskaa ja tee Rocky Road suklaata..
Säästä ensjouluksi.