Lue keskustelun säännöt.
Mitä savustuskokemuksia teillä on työpaikoilta?
Kommentit (7)
Muurikan kun ostaa, niin se isompi on parempi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Me ollaan vaan loimutettu lohta. Muuten on ollut lähinnä hirvikeittoa jne, sisätiloissa kun yleensä ollaan.
Ripulia pönttöön. Kyllä ne savunhajut peittoon joskus jää.
Onneksi meillä tuli tupakointikielto jo vuosia sitten.
Jotain roiskahti edustuskeittiössämme ja neljä paloautoa tuli paikalle.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kesäjuhlissa oli kokonainen savustettu sika. Oli yllättävän hyvää, vaikken yleensä sikaa syö.
Mulla kanssa lohen, siian ja taimenen savustamiseen liittyviä hommia.
On tullut myös loimutettua kalaa.