Miksi nykyään maidot ei säily??
Oikeesti, todella raivostuttavaa kun aina saa kaataa pois vähintään litran verran maitoa, siksi kun siinä on päiväys just mennyt tai menossa ja maito jo herottuu. Ei oo eka kerta, näin on käyny tässä jo monta kertaa..
Siis ennen avaamattoman maidon pystyi vielä käyttämään (ja avatunkin) jos sitä oli säilytetty jääkaapissa ja päiväys mennyt edellisenä päivänä tai menossa sinä päivänä. Mut eipä enää. Just avasin eilisellä päiväyksellä olevan maidon, ja kaadoin kahviin -maito muuttui ihan klimpeiksi.
Mistä tää johtuu?? Onko muut huomanneet saman?
Kommentit (7)
Ihan hyvältä maito maistuu, meillä ei ole ikinä ollut tuollaista ongelmaa kuin ap:lla.
just join eilistä maitoa, ihan hyvää oli.
Onko riippuvainen esim. minkä firman maitoa juot? Meillä juodaan valion maitoa, hyvin säilyy. Tosin itsekin uskon, että tässä tapauksessa on tosiaan kylmäketju katkennut jossain vaiheessa.
Ei meillä ole koskaan tuollaista ongelmaa ollut. Jos maitopurkki on avaamaton, niin kymmenenkin päivää vanhasta maidosta voi vielä tehdä vaikka pannarin. Ja juontikelpoista maito on ihan hyvin vielä muutamia päiviä päiväyksen jälkeen, oli purkki sitten avaamaton tai ei.
Siwoissa ja muissa vastaavissa kaupoissa on ainakin. Isommissa kaupoissa on kunnolla kylmät.
kauan pöydällä. Meillä nimittäin maito säilyy kuten ennenkin, vähintään viimeiseen myyntipäivään asti.
Meillä pidetään aina jääkaapissa, kaadetaan vaan sen verran siitä kannuun tai laseihin mitä menee, jos pöytään tarvii tuoda. Säilyy parikin päivää yli päiväyksen, eli vielä kahvimaidoksi ainakin.
Itse tässä juon kahvia jossa kaksi päivää " vanhaa" maitoa eikä mitään maku tai rakenne muutoksia.