Miksi Turun sinapissa on glukoosi-fruktoosisiirappia! En osta enää sitä
Miksi noita super epäterveellisiä siirappeja pitää tunkea joka paikkaan?
Kommentit (15)
Siirappien käyttö elintarvikkeissa yleistyy samaa tahtia liikalihavuuden kanssa.
Onko?!? No en osta minäkään sitten enää.
Eikö sinapin maku tule juuri siitä, että siinä on seassa jotain makeaa. Jos haluat välttää sokereita ja siirappeja, älä syö sinappia.
Syötkö oikeasti sinappia niin paljon että tuo on ongelma?
Vierailija kirjoitti:
Eikö sinapin maku tule juuri siitä, että siinä on seassa jotain makeaa. Jos haluat välttää sokereita ja siirappeja, älä syö sinappia.
Sokeri on ihan eri asia kuin gluk.-frukt.siirappi. Jälkimmäinen addiktoi ja koukuttaa sekä sekoittaa kropan hormoneita jne. Kannattaa välttää.
Nykyään täytyy olla todella tarkkana jos haluaa välttää lisättyä sokeria ja tärkkelystä. Olin aika yllättynyt kun huomasin Atrian naudan minuuttisuikaleissa olevan mm. muunnettua maissitärkkelystä ja dekstroosia, ja Snellmanin vastaavassa tuotteessa glukoosia. Molemissa on lisäksi kaikkea muutakin turhaa.
Kannattaakin syödä sitä Suomessa valmistettua Auran sinappia.
Vierailija kirjoitti:
Kannattaa ostaa Dijon sinappia.
Mulla ei ainakaan pakki kestä, vaikka maukasta onkin.
Turun sinapin osti loppui siihen, kun Unilever vei sen Ruotsin kautta Puolaan. No, toivat sitten takaisin, mutta eivät Turkuun.
Valinta on nykyään Auran sinappi.
Kannattaa boikotoida kaikkea, missä on glukoosi-fruktoosisiirappia. On todella paljon epäterveellisempää ja lihottavampaa kuin tavallinen sokeri.
Vierailija kirjoitti:
Siirappien käyttö elintarvikkeissa yleistyy samaa tahtia liikalihavuuden kanssa.
Ne on kehitetty alunperin eläinten lihottamiseen.
Vaihda Auran (väkevään) sinappiin.
Kannattaa ostaa Dijon sinappia.