Lämmitätkö vanhat pizzapalat uudelleen?
Kommentit (23)
5min uunissa miedolla lämmöllä, n 150C
Jep. Vielä parempaa seuraavana päivänä.
Vähän riippuu täytteistä ja fiiliksestä. Yleensä kylmänä, mutta joskus käytän ihan muutaman sekunnin mikrossa.
Lämmitän aina koko pitsan uusiks kun syön slaissi kerrallaan.
Pizza on jääkappikylmänä parhaimmillaan.
Jäädytän pakastimessa ja sen jälkeen narskuttelen menemään, herkkua :)
todella hyvää lämmitettyä pitsaa tulee kun paistaa/paahtaa sen pannulla! pohjasta tulee ekstrarapea ja täytteet lämpenee ja sulaa hyvin. kokeilkaa! en käytä rasvaa ollenkaan, pannu kuumaksi pitsa siihen ja alle 5 minsaa ja ääntä kohti
65 asteeseen, jotta pöppö kuolee.
Vierailija kirjoitti:
Juu, mikro aalto uunissa.
Eli ensin mikro, aalto ja lopuksi uuni?
Lämmitän pannulla, tulee melkein parempaa kuin tuoreena.
Heitän menemään. Tulee kovaa ja sitkeätä jos lämmittää, ja kylmänä on ällöttävää.
Itsetehdyn syön yleensä kylmänä. Maistuu kuuman kahvin tai teen kanssa. Pitserian pitsan jämät syön pannulla lämmitettynä. Kansi toki pitää olla päällä että täytteet lämpenee kans.
tietenkin.. jääkaappikylmä ei maistu miltään… vain ananakset maistuu..
Jos on ananasta ja sinihomejuustoa, niin kylmänä. Se on vaan niin herkkua.
Juu, mikro aalto uunissa.