Jos teet esim fetapastaa, missä vaiheessa lisäät fedat?
Kommentit (12)
Viimeisenä, ei tarvitse kuin hieman lämmitä.
Ihan loppuvaiheessa, niin että ehtivät lämmetä ja ihan vähän vain sulaa.
Vasta lopuksi, kun olen keittänyt bastan zuolavedessä.
Taipuuko feta oikeasti fedat? Kuulostaa hölmöltä. Kysyn ihan oikeasti kiinnostuneena, en siksi, e ttä haluaisin pilkata apta.
Blokki fetaa uuniin lisukkeiden kera ja sit keitetty pasta siihen sekaisin. Tuloo namnam :P''
Lisään mozzarelat vasta lautasella, fedasta en niin välitä pasdassa.
Ihan viimeisenä, kun pannu jossa sekoitan pastan ja kastikkeen on jo pois levyltä. Joskus jopa lautasella vasta, jos on sellainen pasta johon vaan murustelen vähän fetaa mausteeksi päälle.
Vierailija kirjoitti:
Taipuuko feta oikeasti fedat? Kuulostaa hölmöltä. Kysyn ihan oikeasti kiinnostuneena, en siksi, e ttä haluaisin pilkata apta.
No ei, tämä on kuin pöpö, pövön. Ei tule astevaihtelua kuten vaikka sanassa pata, kita tai kota.
Kuullostaa hyvälle