Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Osaatko tehdä itse pestokastikkeen vai ostatko valmiina?

Vierailija
23.01.2022 |

Miten on?

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
23.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen itse. Tulee paljon parempaa.

M55

Vierailija
2/14 |
23.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osaan tietenkin, eihän siinä paljoa tekemistä ole. Ostan silti myös valmiina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
23.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa ostaa mieluummin valmiina.

Vierailija
4/14 |
23.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Basilika, pinjansiemeniä, öljyä ja ripaus suolaa. Ei vaikeeta.

Vierailija
5/14 |
23.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osaan tehdä, mutta ostan yleensä valmiina.

Vierailija
6/14 |
23.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En edes tiedä mitä se on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
23.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En pidä basilikasta, joten testasin, minkälaista pestoa tulee muista vihreistä kasveista. Porkkanannaattipesto on jees, ehkä vielä parempaa on sellainen sekavihannespesto, jossa on vähän kaikkea: krassinlehtiä, viinisuolaheinää, porkkanan naatteja, mangoldia, oliiviyrttiä... Jossain vaiheessa unohdin laittaa parmesaanin, ja totesin, että bueno silleenkin, kunhan vain koostumus on muutoin oikea.

Vierailija
8/14 |
23.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen itse. Ei sitä kaupan shaibaa pysty syömään. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
23.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eivät nuo kaksi ole mitenkään toisensa poissulkevia asioita. Osaan tehdä itse pestoa, ja joskus teenkin, mutta ostan myös valmiina. Maistuvat aika erilaisilta.

Vierailija
10/14 |
23.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Basilika, pinjansiemeniä, öljyä ja ripaus suolaa. Ei vaikeeta.

Kyllä parmesaanijuustoa kuuluu laittaa joukkoon ja jos pitää valkosipulista, myös sitä. 

Vaikeaa ei silti ole ja jos itse tekee säilyy hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
23.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Konehan sen tekee, mutta enimmäkseen teen vain kesällä ja syksyllä kun saa omat basilikat tuoreena kasvihuoneesta.

Vierailija
12/14 |
23.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En pidä basilikasta, joten testasin, minkälaista pestoa tulee muista vihreistä kasveista. Porkkanannaattipesto on jees, ehkä vielä parempaa on sellainen sekavihannespesto, jossa on vähän kaikkea: krassinlehtiä, viinisuolaheinää, porkkanan naatteja, mangoldia, oliiviyrttiä... Jossain vaiheessa unohdin laittaa parmesaanin, ja totesin, että bueno silleenkin, kunhan vain koostumus on muutoin oikea.

Rucolapesto on myös hyvää. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
23.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen itse. Ero on kuin yöllä ja päivällä kaupan valmispestoon verrattuna, se on minusta kuin aivan eri tuote. Musta ne kaupan pestot ovat pahanmakuisia. 🤢 Jos kaupasta saisikin itse tehdyn veroista, ostaisin mielelläni, mutta kun ei saa... teen kerralla ison satsin ja laitan osan pakastimeen.

Vierailija
14/14 |
23.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen itse nokkospestoa ja kaupasta ostan Lidlin tuorepestoa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi viisi kolme