Miksi muualla maailmassa ei ole ohuen ohut -leikkeleitä?
Kommentit (14)
Otanta koostuu - miten monesta valtiosta ja kaupungista? Osta paloina, niin saat leikata itse mitä haluat.
Onhan niitä. Asuin Englannissa 1990-luvulla. Siellä oli jo silloin. Suomessa ei ollut.
Ainakin Yhdysvalloissa on lähes joka kaupassa palvelutiski josta niitä leikkeleitä leikataan ja saat valuta paksuuden. Pakattuna ei ole läheskään niin montaa vaihtoehtoa kuin Suomessa.
Ostan gotleria aina sellaisen pötköllisen. Siitä voi veistää leivän päälle niin paksun siivun kun haluaa.
Useampi siivu pitää laittaa joka tapauksessa, että ylipäätään maistuu miltään eli kusetusta tuollaiset ohuen ohuet.
Suomessa ei saa nauttia ruuasta. Ja se leipäkin on jotain rekalla satojen kilometrien päästä kuskattua.
Miksi te sitten ostatte niitä? Kaikissa kaupoissa missä itse käyn on tarjolla normaalia paksuutta ja palasina myytäviä kinkkuja ja makkaroita.
Siksi, koska korona, kolesteroli ja gretathunbergilaisuus ovat osa kansallista identiteettiä läpinäkyvien makkaroiden ohella.
.
.
T: kokki evp
Vierailija kirjoitti:
Suomessa ei saa nauttia ruuasta. Ja se leipäkin on jotain rekalla satojen kilometrien päästä kuskattua.
No jaa. Pointtihan tuossa ohuenohuessa silpussa on, että sitä vedetään leivälle noin neljäsosa paketista, siinä kun normivahvuutta saa otettua vain tarpeellisen määrän. Ohuenohuella tehdään siis suomalaisittain ökyvoikkareita.
Meillä on sekin myyntivaltti kun jotain on tosi vähän. Sitä vieläpä myydään kalliimmalla.