Teki mieleni sipsiä
Otin paidan pois ja vatsaani katselin.
Ei tee mieli enää.
Vatsa valmiiksi pullottaa.
Kommentit (4)
Ainahan sokkona syödä voit.
Piilossa kivasti masu makaa.
Herkkusipseja suun täyteen voi kaataa.
http://hunajamuru.blogspot.fi/2013/04/todella-hyvat-itsetehdyt-perunalastut.html
"Kuori perunat ja leikkaa niistä perunankuorimaveitsellä lastuja. Levitä vähän rypsiöljyä lastujen päälle. Laita mikron pohjalle leivinpaperin palanen ja levitä lastut vierekkäin sen päälle. Valmista lastuja täydellä teholla n. 3-5 min., kunnes ne ovat kullanruskeita. Laita valmiit perunalastut leivinpaperin päälle jäähtymään ja ripottele lopuksi niiden päälle merisuolaa."
Kuka hullu nyt itsensä tekosipseillä lihottaa. Oikeita tai ei ollenkaan.
Meillä siivutetaan perunoita juustohöylällä, pyöräytetään maustesekoituksessa ja laitetaan uuniin kuivumaan kiertoilmaan sataan asteeseen puoleksi tunniksi. Ne ovat meidän kevytsipsejä.