Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Paistatteko jauhelihat hernekeittoon?

Vierailija
20.01.2022 |

Vai lisäättekö vaan suoraan keittoon ilman paistamista?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
20.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostan kaupasta valmiina.

Vierailija
2/3 |
20.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viimeksi paistoin, sitä ennen keitin mukana. Sanoisin että paistamalla tuli parempi kun ei ihan kaikki rasva päädy ärtsoppaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
20.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sattuipa sopivasti tämä kysymys, tein juuri tänään hernekeittoa. Ja paistoin jauhelihan ennen rokkaan lisäämistä, en kylläkään varsinaisesti ruskistanut. Ajattelin, että se jauheliha muodostaa paistettuna mukavan pieniä murenia, jos laittaisin sen raakana sinne rokkaan, niin se jäisi isoiksi kökkäreiksi. En tiedä, en ole koskaan aikaisemmin käyttänyt jauhelihaa, kinkkua ja kokolihaa muuten.

Mutta hyvä hernerokka tuli.