Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Suositelkaa helppoa vähähiilihydraattista ruokaa!!!

Vierailija
16.05.2015 |

Oon niin kyllästynyt kaikkeen ja kaipaan uusia reseptejä :)

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
16.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaalilaatikkoon ei voi kyllästyä.

Vierailija
2/14 |
16.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Munakasrulla, vhh pizza(nopea tehdä), kukkakaali muhennos ja lihaa, kesäkurpitsa lasagne, savulohi ja kasviskratiini, salaatit, kasvissosekeitto yms..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
16.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paista kanaa ja heitä joukkoon suosikki kasviksiasi, paista kypsäksi, mausta makusi mukaan.

Vierailija
4/14 |
16.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Moussaka-tyylinen pataruoka, jauhelihalla tai ilman. Voi tehdä ison satsin kerralla ja aina paranee kun lämmittää.

Vierailija
5/14 |
16.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Chili con carne on aina hyvää. Jätä vain pavut ja riisi pois. Etsi resepti karppaus chili con carne-haulla.

Vierailija
6/14 |
16.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Wokki värikkäistä vihanneksista ja kanasta tai tofusta. Sipulia, paprikaa, porkkanaa, fenkolia tai melkein mitä vain wokkiin tirisemään kanan/tofun kanssa. Jotkut kasvikset kannattaa esikypsentää. Lopuksi vielä hyvät mausteet. Kanan /tofun voi korvata/täydentää halloumilla tai leipäjuustolla, mutta leipäjuusto ei kestä paistamista, joten se pitää lisätä vasta loppuvaiheessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
16.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Munakas, juustotarjotin, pihvi+salaatti

Vierailija
8/14 |
16.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="16.05.2015 klo 19:10"]

Chili con carne on aina hyvää. Jätä vain pavut ja riisi pois. Etsi resepti karppaus chili con carne-haulla.

[/quote]

Mistä lähtien CCC:ssä on ollut riisiä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
16.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olisi kiva tietää millaisia reseptejä yleensä olet sitten käyttänyt joihin olet kyllästynyt. Perus gratiinit, munakkaat ja liha-kasvisyhdistelmät olet varmaan jo kokeillut eri variaatioilla? 

Vierailija
10/14 |
16.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="16.05.2015 klo 19:12"][quote author="Vierailija" time="16.05.2015 klo 19:10"]

Chili con carne on aina hyvää. Jätä vain pavut ja riisi pois. Etsi resepti karppaus chili con carne-haulla.

[/quote]

Mistä lähtien CCC:ssä on ollut riisiä?
[/quote]

Ei varmaan olekaan, meillä kotona äiti jatkoi sitä riisillä, ajattelin että jotkut muutkin tekevät niin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
16.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kasvissosekeitto raejuustolla, kaalilaatikko ilman riisiä(nam!), tomaattijauhelihakastike porkkanaraasteella(oikeasti hyvä ja maistuva), jos siedät yhtään hiilareita niin tortillalätyn päälle pizzatarpeet, tortillalätty on niin ohut ja hiilareita ei tule liikaa. Salaatit. Käytätkö rasvaisia tuotteita huoletta?

Vierailija
12/14 |
16.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitä kaalia. Paista jauhelihaa. Sotke pannuun sekaisin ja paista vielä hetki, mausta mielesi mukaan. On helpompaa kuin perinteinen kaalilaatikko eikä tartte siirappia. Tai keitto: Jauhelihaa, tomaattia, paprikaa, kaalia. 

Osta lehtipihvi ja paista, kaveriksi lanttupaloja voissa paistettuna. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
16.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kebabliha

Vierailija
14/14 |
16.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein just purjokeittoa. Laitoin muutaman perunan pilkottuna kiehumaan suolaveteen -kyllä, perunoita. Ei kaada karppausta joka on VÄHÄhiilihydraattinen ruokavalio ja pari pottua tai pikku annos riisiä ei sitä kaada, kokonaisuus ratkaisee. Pilkoin puolikkaan purjon ja paistoin sitä runsaassa voissa. Pilkoin makkaranjämän (snellmanin lisäaineeton) ja heitin purjojen sekaan. Myllystä pippuria, herbamarea. Paeunanpalat olikin jo pehmeitä, survoin niitä perunasurvimella hienoksi. Sekaan ½ pakettia koskenlaskijaa ja kunnon loraus kermaa. Purjot ja makkara soppaan, kiehautus.

Potut oli siinä antamassa soseista rakennetta ja makuakin.