Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voihan v*ttu, laitoin liikaa valkosipulia ruokaan!!

Vierailija
07.05.2015 |

Eli pilalle meni koko laatikko, vaikka valkosipulista pidänkin. Nyt joudun heittämään kaiken roskiin, prkl! :(

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
07.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paljonko? Mun on vaikea kuvitella paljonko on liikaa, kun itse voin syödä hurjinakin pitoisuuksina. Luulisi että kypsennettävään ruokaan tarttis heitellä jo kokonaisia valkosipuleita ennen kuin alkaa olla ihan mahdotonta syödä.

Vierailija
2/6 |
07.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hauduta, hauduta ja hauduta lisää. Maku pehmenee kyllä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
07.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="07.05.2015 klo 13:06"]

Hauduta, hauduta ja hauduta lisää. Maku pehmenee kyllä.

[/quote]

Jep. Heitä sekaan purkki kermaa ja takaisin uuniin. Maku "laimenee" kyllä kypsyessään lisää.

Vierailija
4/6 |
07.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvä vitsi! Ei valkosipulia voi laittaa liikaa :D

Vierailija
5/6 |
07.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun lempireseptiin (pasta e fagiole) tulee kokonainen valkosipuli, eikä se ole ollenkaan liikaa.

Vierailija
6/6 |
07.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ananas loiventaa makua, tosin sitä ei voi joka ruokaan tunkea.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kolme seitsemän