Vanha Royal suklaa takaisin - boikotoikaamme kaikkia Cloetta tuotteita. Katsotaan saammeko vanhan Royalin takaisin.
Ihan törkeätä että myyvät meille halppis joulukalenterisuklaata muka Royalina.
Tulkaa mukaan boikottiin !
Jakakaa tätä viidelle kaverillenne linkkinä whatsupissa. Kirjoittakaa viestiä ketjuun, että säilyy ketju yllä.
Kommentit (35)
Ostin uutta kokeeksi ja maistuu oikeasti halvalta joulukalenterisuklaalta. Sen entinen maku oli paras. Jää kauppaan tästä lähtien.
Royal on kinnostanut viimeksi 70-luvulla.
Ja sitä mukaan kun nuo vanhat hyvät muuttuvat valmistaja vaihtuu ja sokeri korvataan jollain maissi-invertti-tärkkelys-whateverilla niin keksin uusia makuja. Fazerin logolla ei vielä kovin pahaa suklaata ole tehty, ja Lindt on onneksi nykyään kaupoissa isolla mallistolla.
Halpa karkki on turhaa rahan haaskausta. Ostetaan hyvää mutta vähemmän.
En takuulla boikotoi. Ihan oikein kusipäämammoille että saitte suklaan jonka ansaitsette.
Vierailija kirjoitti:
Royal on kinnostanut viimeksi 70-luvulla.
Ja sitä mukaan kun nuo vanhat hyvät muuttuvat valmistaja vaihtuu ja sokeri korvataan jollain maissi-invertti-tärkkelys-whateverilla niin keksin uusia makuja. Fazerin logolla ei vielä kovin pahaa suklaata ole tehty, ja Lindt on onneksi nykyään kaupoissa isolla mallistolla.Halpa karkki on turhaa rahan haaskausta. Ostetaan hyvää mutta vähemmän.
Kyllähän fazer teki ihan saman tempun geishalla ja weinernougaalla. Tosin weinernugaasta poistivat juuri sen palmuöljyn. En tosi tiedä onko taas alkuperäinen resepti.
Lindtin suklaat taas eivät ole niin hyvänmakuisia joten se ei ole vaihtoehto. Sama juttu lidlin suklaiden kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Ostin uutta kokeeksi ja maistuu oikeasti halvalta joulukalenterisuklaalta. Sen entinen maku oli paras. Jää kauppaan tästä lähtien.
Koen aina pettymystä, kun jonkun vanhan tutun elintarvikkeen makua on muutettu. Sama pätee herkkuihin. Usein niitä vielä mainostetaan sanoilla "uusi tai uudistunut". Se on minulle hälytysmerkki siitä, että tuote ei ole enää entisenlainen. Kaipaan vieläkin joitakin ihania makuja, koska muistan niin hyvin entiset, joista pidin.
Oli paljon parempaa tää uusi ja kivempi syödä. Karpalo crispi varsinkin nam nam.
Miten voi yksi suklaa herättää näin paljon tunteita?
Aivan hirveää sontaa, tosiaan sitä itä-blokin halvinta suklaata. Tosin ihan linjassa valmistajansa muiden tuotteiden kanssa
Minulla on kaapissa jemmassa Royal valkosuklaapatukka. Se alkuperäinen.
En ole raaskinut vielä syödä sitä.
Eihän tää ole enää Royalia kun maku ja muoto on muutettu ihan täysin. Älkää ostako.
Olipa hyvä markkinointikikka Cloettalta kun pääsi jo lehtiin saakka.
Kohta ilmoittavat että yleisön pyynnöstä palataan vanhaan reseptiin, joka ei kuitenkaan ole täysin sama kuin ennen vaan tiettyjä ainesosia on muutettu halvemmiksi. Kukaan ei vaan enää muista millaista alkuperäinen oli.
Sitten ihmiset alkavat ostaa taas innoissaan "vanhaa hyvaa" Royalia ja myynti kasvaa. Myös nekin ostaa jotka eivät Royalia syöneet ennen kaikkea tätä mainosrumbaa.
Cloeattahan ilmoitti että Royal ei ole ollut mitään kovin suosittua aiemmin, siksi tämä reseptien muuttelu on kannattavaa mainosarvoltaan.
Oliko Suomessa palmurasvaa saatavilla vuonna 1916 ? Vai milloin se on ilmestynyt Da-Capoon?
"Da-Capo tuli markkinoille 1916"
"Sokeri, kaakaomassa, glukoosisiirappi, kaakaovoi, kasvirasva (palmu, shea), rommi, rasvaton maitojauhe, maitorasva, herajauhe (maidosta), emulgointiaine (soijalesitiini), aromit, maraschino. Saattaa sisältää pähkinää, mantelia ja gluteenia sisältävää viljaa. Tummassa suklaassa vähintään 47% kaakaota."
https://www.fazer.fi/tuotteet-ja-asiakaspalvelu/968/da-capo-20-g/
Onkohan mitään aloitetta, jonka voisi allekirjoittaa? Vaaditaan vanha Royal takaisin ja myös se sininen Royal takaisin myyntiin. Mulla on jemmassa vanhoja Royaleita, voin tarkistaa niistä, ettei Cloetta huijaa.
Ostin kohun takia patukan ja tosiaan maistui lähinnä joulukalenterisuklaalle. No, toiste ei tarvitse ostaa.
Vierailija kirjoitti:
Oliko Suomessa palmurasvaa saatavilla vuonna 1916 ? Vai milloin se on ilmestynyt Da-Capoon?
"Da-Capo tuli markkinoille 1916"
"Sokeri, kaakaomassa, glukoosisiirappi, kaakaovoi, kasvirasva (palmu, shea), rommi, rasvaton maitojauhe, maitorasva, herajauhe (maidosta), emulgointiaine (soijalesitiini), aromit, maraschino. Saattaa sisältää pähkinää, mantelia ja gluteenia sisältävää viljaa. Tummassa suklaassa vähintään 47% kaakaota."
https://www.fazer.fi/tuotteet-ja-asiakaspalvelu/968/da-capo-20-g/
GLUGOOSI on se mikä tekee diapetekset huonon olon ja Shea. Maitojauhetta parempaa on aito maito. GLUGOOSI pois siirappi ja tavallinen sokeri tilalle.
Vanhan ajan kermatoffee ja kermakarkit oli pehmeitä isoja tehty oikeista aineista. Samoin jäätelöt oli pelkkää aitoa kermaa eikä mitään öljyjä puujauhoja glugoosisiirappeja mistä tulee huono olo. Tavallinen sokeri kerma. Mitään säilöntä aineita tarvita pakastimessa jos pakastin kylmänä. Kaupoissa on liian lämmintä usein puoliksi sulaa toisaalta öljyt ei jäädy.
Punaisessa vanhassa royalissa oli uniikki hieno maku ja nyt se on poistettu.eli aivan uskomaton temppu cloettalta.uudet maut ei miellytä lainkaan eli vanha takaisin kiitos.
Vierailija kirjoitti:
Minulla on kaapissa jemmassa Royal valkosuklaapatukka. Se alkuperäinen.
En ole raaskinut vielä syödä sitä.
Löysin vielä Fiksuruoka -sovelluksesta vanhanlaisia Royal-patukoita, tilasin 30kpl 😀 Vanhenee kesällä, hyvin ehtii leipoa niistä vielä vaikka mitä.
Up