Söisitkö 2 vuotta sitten vanhentuneita pinjansiemeniä?
Miksi ET söisi? Pilaantuvatko herkästi? Löysin kaapin perälle jääneen avaamattoman pinjansiemenpussin, jossa päiväys 01/2013. uskallanko käyttää ruuanlaitossa? Ei haise/näytä oudolle, mutta en ole kyllä tuoreempia ikinä haistellut joten en tiedä onko haju normaali. Ehkä vähän ummehtunut?
Kommentit (7)
En söisi. Rasva härskiintyy ja siemenissä voi olla jo muutoksia, joita ei silmämääräisesti erota,mutta jotka eivät myöskään ole hyväksi (esim.homeita)
En söisi vaikka olisi just ostettu.
3-1 "en söisi" voitti, joten roskiin menee. Hyvä av, kiitti! ap.
[quote author="Vierailija" time="27.04.2015 klo 16:15"]
3-1 "en söisi" voitti, joten roskiin menee. Hyvä av, kiitti! ap.
[/quote]
Voisiko ne lahjoittaa linnuille?
[quote author="Vierailija" time="27.04.2015 klo 16:05"]Söisin jos maku ja tuoksu ok.
[/quote]
Niin mäkin. Mistä ne siemenet tietää päivämäärän mikä siinä päällä on?
En todellakaan söisi. Ne ovat hyvin rasvaisia siemeniä ja todennäköisesti se rasva on jo vähän härskiintynyttä. Ei niistä todennäköisesti sairastu mutta maku on varmasti tympeä tai lattea.