Millaine juustö on sinulle mieluisin?
Kommentit (27)
Ranskalaiset juustot on yleensä kaikki hyviä. Toisin kuin vaikka oltermanni joka ei maistu miltään.
Vierailija kirjoitti:
Sinihomejuusto.
Ja emmental. Mustaleima olisi paras, mutta on vaan niin hintavaa.
Tykkään:
- aurajuusto
- kermajuusto
- edam
- maasdam
- mozzarella
- Patros naturell feta
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sinihomejuusto.
Ja emmental. Mustaleima olisi paras, mutta on vaan niin hintavaa.
Mustaleima hyvä juusto. Hintava on mutta välillä ostan kaupasta.
Gouda näistä perinteistä arkijuustoista.
Jos maistellaan juustoja, piemontelaiset ovat suosikkejani
Mustaleima hyvä kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sinihomejuusto.
Ja emmental. Mustaleima olisi paras, mutta on vaan niin hintavaa.
Mustaleima hyvä juusto. Hintava on mutta välillä ostan kaupasta.
Musta on tosii hyvä juustö, mutta hintahtavaa.
Ai jyystö?
Tykkään kun tullaan takaa.
Rakastan juustoja. Paistettua halloumia ja mansikoita, mozzarellaa tomaatilla ja basilikalla, savujuustoa, fetaa, mascarbonea.
Appenzeller, parmesan, gryuere ja muut kovat herkulliset juustot💛
Monterey Pepper Jack.
Juusto jossa on mustapippuria.
Mikäli juustoja ei olisi, olisin vegaani. Ainut hyvä eläinkunnan tuote.
Vierailija kirjoitti:
Rakastan juustoja. Paistettua halloumia ja mansikoita, mozzarellaa tomaatilla ja basilikalla, savujuustoa, fetaa, mascarbonea.
Mites mazgarbone?
Perusjuusto, joka kuitenkin maistuu joltain. Suomalaisista esim Valion Kreivi.
Homejuustoista ja muista "haisevista" en välitä, mutta vuohenjuustosta tykkään.
En tosin koskaan oikeastaan osta juustoja, koska en syö leipää niin ei tule ostettua ns leivänpäällisiäkään. Tuota vuohenjuustoa käytän ruoanlaitossa. Parmesaania toki risottoihin.
Näin Joulun aikana menee englantilaista Stiltonia ja hyvää portviiniä sekä rapeita pipareita.
Arkena maistuu monet juustot, mutta ei koskaan sulatejuustot eivätkä juustonkorvikkeet.
Rasvaprosenttia pitää olla 25-35.
Sinihomejuusto.