Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kummin tulee parempi?

Vierailija
24.12.2021 |

Kinkunpaisto ohjeissa kun on näköjään kaksi koulukuntaa.

Joko laitetaan heti 120 asteiseen uuniin.

Tai sitten laitetaan 200 asteiseen uuniin puoleksi tunniksi jonka jälkeen pienennetään uunin lämpötilaa siihen 120 asteeseen.

.

Kummin tulee parempi?

Vaihtoehdot

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
24.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuumaan uuniin puoleksi tunniksi ja sitten lämpötila 100 asteeseen. Monella kinkulla on testattu ja todettu, että mitä alhaisempi lämpötila ja pitempi paistoaika, sitä parempaa tulee.

Vierailija
2/2 |
24.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kuumaan uuniin puoleksi tunniksi ja sitten lämpötila 100 asteeseen. Monella kinkulla on testattu ja todettu, että mitä alhaisempi lämpötila ja pitempi paistoaika, sitä parempaa tulee.

Tein sitten näin ja jos ei tule hyvää tulen antamaan teille piiskaa.

Ajattelin että saa mennä kunnolla ylikypsäksi ei 90 asteeseen. Onko ok?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla