Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Kummin tulee parempi?
24.12.2021 |
Kinkunpaisto ohjeissa kun on näköjään kaksi koulukuntaa.
Joko laitetaan heti 120 asteiseen uuniin.
Tai sitten laitetaan 200 asteiseen uuniin puoleksi tunniksi jonka jälkeen pienennetään uunin lämpötilaa siihen 120 asteeseen.
.
Kommentit (2)
Vierailija kirjoitti:
Kuumaan uuniin puoleksi tunniksi ja sitten lämpötila 100 asteeseen. Monella kinkulla on testattu ja todettu, että mitä alhaisempi lämpötila ja pitempi paistoaika, sitä parempaa tulee.
Tein sitten näin ja jos ei tule hyvää tulen antamaan teille piiskaa.
Ajattelin että saa mennä kunnolla ylikypsäksi ei 90 asteeseen. Onko ok?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Kuumaan uuniin puoleksi tunniksi ja sitten lämpötila 100 asteeseen. Monella kinkulla on testattu ja todettu, että mitä alhaisempi lämpötila ja pitempi paistoaika, sitä parempaa tulee.