Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Sivut

Kommentit (28)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Varmasti tulevaisuuden yksi muotinimistä, kunhan vaan ensin joku sen keksii. Tarvii vähän makustella, että pääsee eroon nimen mummoviboista.

Tulee mieleen YK:ssa uraa tehnyt juristi Helvi Sipilä, joka oli pitkään suomalaisten naistenlehtien kestosuosikki. Kun kaiken hömpän sekaan piti saada asiaa, haastateltiin Sipilää, jonka asema YK:n organisaatiossa samalla esitettiin paljon korkeammaksi kuin se olikaan.

Täällä yks 17v. Helvi en ole haudassa, enkä ole ryppyinen vanhapiika. Paljon olen saanut huomiota nimestäni ja yllättyneitä katseita, kun uuteen paikkaan menen nahkarotsissa, maihareissa ja irokeesissa ja nimekseni sanon Helvi. Hassuinta on kun ei tapaa ketään muuta saman nimistä missään. 

Vierailija
Ennustan, että Helvi, Elvi ja Elna ovat top10-nimiä jo 10 vuoden sisällä. Kivoja nimiä nämä kaikki. 

Olen tykästynyt näihin kaikkiin! :) Myös esimerkiksi Elma on kaunis ja nuoremmilla ihmisillä harvinainen nimi. joitakin vanhempia Elmoja on tullut vastaan.. saas nähdä mitä mahdollisesti tulevien lapsieni isä on tällaisista vanhoista "mummo"nimistä

Meillä 5-vuotias Helvi. Nimestä tulee hyvä fiilis. Mummo-Helvit olivat ihania kuten myös meidän pieni. 2010-2015 on kastettu parisataa Helviä, joten joka luokalla heitä ei ole :).

Eikös pakastaja ollut Elvi?

Mutta minä en pidä Helvistä. Siitä tulee mieleen mustanpekanpelikorttien Helvi Ponteva. Ilkeä vittunaama. Ja sitten jotenkin liikaa helvetin kaltainen.

Sen sijaan Elvi, Elna, Elma ja Helkakin ovat ihan kivoja ja nättejä.

Vierailija
Ei voi tulla muuta mieleen kuin pakastaja helvi, ei kovin imartelevaa.

Sivistyneemmille tulee mieleen YK:ssa uraa tehnyt poliitikko tai vaikka runoilija, mutta ihan miten vain...

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla