Kun Juhlapöydän konvehdit kerran on niin taivaallisia, miksei niitä viedä ulkomaille?
Luulisi olevan valtava vientimarkkina muuallekin kuin Fuengirolan Suomi-kauppaan.
Ulkomailta tuodaan meille ranskalaisia, saksalaisia ja belgialaisia konvehteja. Eikö niille kelpaa meidän maitosuklaarasvasokeri-Juhlikset? Eikö maailmalla halutakaan ostaa konvehtirasioita 5-packina?
Kommentit (88)
Monilla mailla on omaa suklaatuotantoa. Vientimenot (tullit ja rahti) ovat kalliita. Kilpailu on kovaa. Ei kannata hinnoitella itseään ulos markkinoilta.
No harvoja maailman herkkusuklaita meillekään tuodaan, joten on aika erikoinen vaatimus, että ihan jokaisesta maasta ihan jokainen suosikkiherkku vietäisiin jokaiseen maailman maahan.
Vierailija kirjoitti:
Kun Juhlapöydän konvehdit kerran on niin taivaallisia, miksei niitä viedä ulkomaille?
Koska ulkomailla ne tietää paremmasta.
Arvostavat suklaata.
Markkinointikysymys. Jos se boksi muutettaisiin valkoiseksi punaisin koristein ja laitettaisiin nimeksi ”Joulupukin muorin paremmat konvehdit” (englanniksi), niin johan menisi turisteille kaupaksi ja myös vienti vetäisi!
Vierailija kirjoitti:
Markkinointikysymys. Jos se boksi muutettaisiin valkoiseksi punaisin koristein ja laitettaisiin nimeksi ”Joulupukin muorin paremmat konvehdit” (englanniksi), niin johan menisi turisteille kaupaksi ja myös vienti vetäisi!
Tai ”reindeer droppings”
Ei niitä niin vain viedä ulkomaille. Jos kyseinen rasia maksaa Suomessa noin 4-5 euroa niin pystyykö panda myymään kyseiset suklaat vaikka Saksassa 2-3 euron hintaan ilman että he tekevät tappiota?
Ne maistuu vain suomalaisille ja ylihintaan.
Suklaasta tuli mieleen... Onko Fazer lopettanut Fazer Present konvehtien valmistuksen? Ne oli parhaita. Nyt löysin vain klassikot konvehteja, eivätkä olleet mielestäni yhtä hyviä. Hyviä toki nekin, kuten kaikki suklaa, mutta ei yhtä hyviä.
Norjalaiset sen firman omistaa joten kai niitä Pandan suklaita maailmalle viedään.
Saattaisi olla melkoinen kulttuurishokki sille suklaan ystävälle joka niitä maistaisi.
Ei ne enää ole hyviä. Niissä on taas rypsiöljyä. Varma ripuli taattu.
Vierailija kirjoitti:
Saattaisi olla melkoinen kulttuurishokki sille suklaan ystävälle joka niitä maistaisi.
Vaikuttaa siltä että suomalainen salmiakki aiheuttaa huomattavasti enemmän kulttuurishokkeja monelle ulkomaanelävälle kuin suomalainen suklaa.
Suurin osa konvehdeista on ällöttäviä, laatu maksaa tässäkin asiassa ja Juhlapöydän kikkareet ovat täyttä kuraa vaikka "kansa" kuinka tykkää, niinkuin kaikesta muustakin kun hinta ja määrä on se joka ratkaisee, ei todellakaan maku.
Vierailija kirjoitti:
Suurin osa konvehdeista on ällöttäviä, laatu maksaa tässäkin asiassa ja Juhlapöydän kikkareet ovat täyttä kuraa vaikka "kansa" kuinka tykkää, niinkuin kaikesta muustakin kun hinta ja määrä on se joka ratkaisee, ei todellakaan maku.
On hyviä konvehteja - mutta juhlapöytä ei kuulu niihin. Epäilen, että ihmiset vitsillä tuota äänestävät, niin kuin muitakin markettisuklaita.
Kyllä niitä on jo viety, ainakin kerran, kun Ruotsin Victorian virallisten häätuotteiden joukkoon pääsi jollain ilveellä konvehtirasia, jossa oli Victorian ja Danielin kuvat mutta joka oli Pandan Vaajakoskella valmistama ja käytännössä sama kuin Juhlapöydän konvehdit. Se oli kahdesta virallisesta hääkonvehtirasiasta isompi ja se sivuutettiin armeliaasti Ruotsin lehtien makutesteissä.
Noi konvehdit on sata kertaa parempia ulkomailla. Ei suomessa osata
Ulkomailla syödään kunnon suklaata.. siksi…
Mistä mahdat tietää, ettei viedä?