Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Suositelkaa kuivatettavaa, voiko makkaraa kuivattaa (Salami, lenkki, nakit?)

Vierailija
16.12.2021 |

Ostin lahjaksi tuollaisen kuivatus koneen ja kuivatan nyt ruokia kevään vaellusretkelle. Saan itse varmaan retkivarruateet lahjaksi. Kuivatus koneesta vain varmistan toiminnan ja samalla vähän kuivatan.
Olen kuivattanut jo hedelmiä, kinkkua, naudan keitettyä kieltä, puuroa mausteineen ja pakasteesta mansikoita, mitä muuta kannattaisi kuivattaa?
Voiko salamia kuivattaa, entä lenkkejä, nakkeja kokonaisia hotdogeja?
Kuivaaminen pakastamisen ohella vanhin ja toimivin säilytystekniikka, myös tonnikalaa kuivatin ja tulikin hyvän näköistä. Ei ainakaan ruuasta tule "hukkapainoa" lumikenkäretkelle, vain hullu raahaisi vettä Lapin keväthangille!

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
16.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Salami on kestomakkara, ei tarvitse enää erikseen kuivatusta.

Vierailija
2/4 |
16.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuivattu velli on hyvää kun tekee mieli jotain hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
16.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suosittelen kokeilemaan pitsan kuivaamista.

Vierailija
4/4 |
16.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai että on taas älykkäitä vastauksia. Asiasta toiseen: Hommaa Raija Hentmanin kirjoja, netistäkin voi löytyä jotakin. Jauhelihaa voi kuulemma kuivata, mutta sen täytyy olla mahdollisimman vähärasvaista.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kaksi neljä