Lue keskustelun säännöt.
Miksi löysästä pizzataikinasta tulee muheva pannupizza ja kiinteästä kova lättänä?
13.12.2021 |
Niinku jätän aika löysäksi taikinan enkä vaivaile pahemmin niin tulee unelma muheva pizzapohja, mutta jos teen niinkuin ohjeessa, että 10 minuuttia vaivaa jotta saa sitkon niin tulee kova ja lättänä. Mikä ihme siinä on?
Kommentit (3)
jos vaivaat sen 10 minuuttia niin varmista että sinulla on tarpeeksi sitä taikinaa, koska jos kaulitset sen ohueksi pellille niin tottakai siitä tulee lättänä ja kova. Tee sen verran taikinaa että pystyt levittämään sen käsin pellille, etkä tarvitse mitään kaulimia
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Liian paljon jauhoja taikinassa tekee lopputuloksesta kuivan,
Döner kebabin leivät tehdään juurikin löysään taikinaan ja ovat ilmavia ja hyviä. Suosittelen että teen näin, koska ne kovat lättänät on karmeita