Jost teet vaikkapa 1kg porkkanaa porkkanalaatikkoa, paljonko laitat mausteita?
Suolaa, valkopippuria ja?
Kaupan laatikko maistuu aina jotenkin "voimakkaammin" porkkanalaatikolta, miksiköhän...haluaisin samaa ytyä omatekemään.
Kommentit (6)
Kukaan ei siis tee laatikoita itse..
Ja toki muskotti pähkinää, mutta noita määriä vain mietin. Tai sitä kaupan laatikoiden "jujua"..
Ap
Porkkanalaatikkoon tulee myös vähän muskottipähkinäjauhetta. Siitä kannattaa uskoa että vain vähän. Jos laittaa liikaa niin sitä ei syö sen jälkeen pirukaan. Jos ei laita yhtään niin ei maistu oikealle porkkanalaatikolle. Kannattaa luntata googlesta se ohje. Muistaakseni se oli puoli teelusikallista kilon satsiin mutta en luottaisi muistiini liikaa.
Vierailija kirjoitti:
Porkkanalaatikkoon tulee myös vähän muskottipähkinäjauhetta. Siitä kannattaa uskoa että vain vähän. Jos laittaa liikaa niin sitä ei syö sen jälkeen pirukaan. Jos ei laita yhtään niin ei maistu oikealle porkkanalaatikolle. Kannattaa luntata googlesta se ohje. Muistaakseni se oli puoli teelusikallista kilon satsiin mutta en luottaisi muistiini liikaa.
Tuota luokkaa minäkin laitan, en enempää kyllä. Ja myös makeutta pitää olla, siirappia noin puoli desiä tuohon kilon satsiin.
Ok, ehkä se on tuo siirappi mikä jäänyt uupumaan itseltä. Olen parhaillaan porkkanalaatikon teossa ja puuron tekovaiheessa, pöydällä siirappiprk, muskottipähkinää, suola ja valkopippuri.
Ap
Täytyy vain vielä päättää paistaisko vuoalliset nyt vai vasta aattona..eli raakana pakkaseen vaiko ei..
Ap
?