Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Saaristolaisleivän leipominen piimästä, kokemuksia?

Vierailija
11.12.2021 |

Ostin valmiin Tuoppi-jauhoseoksen jossa sanotaan että lisää vesi ja kuivahiiva. Katsoin Valion sivuilta että piimään tehtynä saanut hyvät arvioinnit niin jos vaihtaisikin nesteen siihen? Ja sitten siellä Valion sivuilla oli että leipää pitäisi sivellä jollain kahvi-siirappiseoksella kesken paiston, onko tämä hyvä idea vaikkei jauhoseoksen purkki näin ohjeistakaan? Ekaa kertaa leipomassa tätä!

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
11.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei piimää, appelsiinimehu on parempi. Ja ’valeluun’ riittää siirappi-vesi sekoitus.

Vierailija
2/3 |
11.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen leiponut piimään. Jotkut tekevät appelsiinimehuun, jotkut omenamehuun. Ja pari kertaa paiston aikana hyvä siellä siirappivedellä niin ei kuivahda liikaa ja tulee kaunis pinta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
11.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä teen omenamehuun, tulee parasta! Ja sivelen paiston puolessavälissä siirappivedellä. Just eilen tein.