Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kun ei nykyään käytä alkoholia niin sopiiko herkutella viikonloppuisin?

Vierailija
11.12.2021 |

Alkoholin käyttö on kamalaa.
Olen herännyt siihen nyt kolmeakymppiä lähestyessäni.
En halua sitä enää elämääni.

Join ennen joka viikonloppu ja paljon. Olen täysin kyllästynyt siihen ja laittanut korkin kiinni.
Tarkoituksena olisi muutenkin parantaa elämäntapoja, ehkä jopa hieman hoikistua.

Jotain mukavaa tässä haluaisi tehdä. Katsoa elokuvaa ja syödä sipsejä hyvällä dipillä ja kolalla. Lisäksi vielä vaikka jotain makeaa.

Mitä tekisit?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
11.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ensin haluat hoikistua ja seuraavassa virkkeessä puhut sipseistä.

Vierailija
2/11 |
11.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ensin haluat hoikistua ja seuraavassa virkkeessä puhut sipseistä.

Rautalangan kautta väännettynä join ennen alkoholia kaksi kertaa viikossa. Huima määrä kaloreita ja lisäksi tyypillisesti myös krapulapäivän herkut.

Alkoholin jätettyä kalorimäärä viikkotasolla pienenee aika hurjastikin. Syön ihan normaalisti pari lämmintä ateriaa päivässä muuten.

Jos palkitsen tai nautin viikonloppuisin herkuista edelleen, kohtuullisesti kerran viikossa niin ehkä se kalorimäärä edelleen olisi paljon alhaisempi kuin ennen, joka saattaa ennen pitkää vaikuttaa muutaman kilon tippumiseen.

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
11.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä jotain nautintoja pitää olla tai elämä on ihan turhaa. Herkut on varmasti vähemmän haitallisia kuin alkoholi. Melkein kaikki on vähemmän haitallista kuin alkoholi.

Vierailija
4/11 |
11.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

On hienoa että olet jättänyt alkoholin. Ei herkuttelu silloin tällöin haittaa.

Vierailija
5/11 |
11.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla on aina noussut paino tipattomilla.

En ymmärrä millä logiikalla kun en niitä kaloreita syöpöttele normaalia enempää 🙄

Vierailija
6/11 |
11.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä jotain nautintoja pitää olla tai elämä on ihan turhaa. Herkut on varmasti vähemmän haitallisia kuin alkoholi. Melkein kaikki on vähemmän haitallista kuin alkoholi.

Paskaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
11.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo rupee läskiks sehän on se nykyisin ainoa sallittu pahe.

Vierailija
8/11 |
11.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kyllä jotain nautintoja pitää olla tai elämä on ihan turhaa. Herkut on varmasti vähemmän haitallisia kuin alkoholi. Melkein kaikki on vähemmän haitallista kuin alkoholi.

Paskaa.

Tulee kuvioihin vasta seuraavana päivänä. Ei voi olla niin suorat suolet että heti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
11.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä jotain nautintoja pitää olla tai elämä on ihan turhaa. Herkut on varmasti vähemmän haitallisia kuin alkoholi. Melkein kaikki on vähemmän haitallista kuin alkoholi.

Itse taas en ymmärrä laisinkaan miten jotkut metabolisen oireyhtymän partaalla jollei jo sen saavuttaneet läskit kehtaavat kauhistella parin oluen ottamista. Ristiriitaista touhua.

Vierailija
10/11 |
11.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sun ongelma on perisuomalainen kertakännääminen jota sitten krapulassa parannellaan jollain pitsalla yms. Suomessahan saa paskaa niskaan jos arkena ottaa pari olutta mutta sitten juuri "sipsipussi + dippi + kokis" tai pitsa vaikka joka arkipäivä on ihan ok vaikka tuollaisesta tulee helposti tuhansia kaloreita vs. muutama sata mitä parista oluesta tulee. Suomessa alkoholin kulutuksen riskirajaa (24 annosta / vk) ylittämistä kauhistellaan kun samaan aikaan varmaan 90% väestöstä rikkoo ravintoon liitettyjä riskirajoja.

Jostain kieltolakimentaliteetista tämä varmaan edelleen seuraa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
11.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sun ongelma on perisuomalainen kertakännääminen jota sitten krapulassa parannellaan jollain pitsalla yms. Suomessahan saa paskaa niskaan jos arkena ottaa pari olutta mutta sitten juuri "sipsipussi + dippi + kokis" tai pitsa vaikka joka arkipäivä on ihan ok vaikka tuollaisesta tulee helposti tuhansia kaloreita vs. muutama sata mitä parista oluesta tulee. Suomessa alkoholin kulutuksen riskirajaa (24 annosta / vk) ylittämistä kauhistellaan kun samaan aikaan varmaan 90% väestöstä rikkoo ravintoon liitettyjä riskirajoja.

Jostain kieltolakimentaliteetista tämä varmaan edelleen seuraa.

Eihän siitä alkoholista ole mitään iloa jos ei vedä känniin asti. Onhan se huono päihde kun nautinnosta joutuu kärsimään kohtuuttomasti.