Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tyhmä kysymys spagetista ja laiskuudesta

Vierailija
07.03.2015 |

Jos teette spagettia ja jauhelihakastiketta ja kastiketta jää tähteeksi ja seuraavana päivänä käytätte sen, niin keitättekö uuden spagetin ja käytättekö eilisen spagettia mikä on mennyt ällöttäväksi klimpiksi?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
07.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se ole klimppiä. Miten sä oikein keität spagetin?

Vierailija
2/7 |
07.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hassua, ei mene spagetti klimpiksi jääkaapissa täällä... Mut toki vastakeitetty silti parempaa on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
07.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita siihen öljyä, ei mee klimpiksi.

Vierailija
4/7 |
07.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="07.03.2015 klo 18:59"]

Ei se ole klimppiä. Miten sä oikein keität spagetin?

[/quote]

No silleen ihan tavallisesti.

Vierailija
5/7 |
07.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se klimppi avautuu lämmitettynä ja sekoitettuna.

Vierailija
6/7 |
07.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Klimppi? Ei oo täällä klimppejä näkyny.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
07.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vastakeitettyä. Pastan idea on imaista itseensä osa kastikkeen kosteudesta ja mausta, tämä toimii jos kuuma, vastakeitetty pasta sekoitetaan nopeasti kastikkeen kanssa. Muuten tulee kouluruokaliisteriä. 

Jämäspagetista muuten saa hauskoja linnunpesiä kun sekoittaa sekaan munan ja juustoraastetta ja paistaa pannulla rapsakoiksi. Hyvä naposteluruoka. 

 

Jo jos kattilaan jää kastikkeen kanssa sekoitettua pastaa, voi sen kuorruttaa juustokastikkeella uunissa seuraavana päivänä (tai laittaa pakkaseen ja tarjoilla kuorrutettuna myöhemmin. )Sekaan voi heitellä muutakin, esim. purkkipapuja tai kirsikkatomaatteja.