Tapahtumat

Kun kirjaudut sisÀÀn nÀet tÀssÀ ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisÀÀn
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

RuisleipÀ ja Oivariini, nam nam nam

Vierailija
04.12.2021 |

😋

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
04.12.2021 |
NÀytÀ aiemmat lainaukset

Ohut ruisleipĂ€ kĂ€ytettynĂ€ leivĂ€n paahtimessa niin ettei tarvitse puolittaa vaan pulittaa vasta paahtamisen jĂ€lkeen. ja siihen sitten tĂ€ytteet ovat herkkuani. Otan pakastimesta sopivan mÀÀrĂ€n ja kĂ€ytĂ€n leivĂ€n paahtimessa. 

Kun sulatat leivÀn pakastimesta, saat sen tuoreutettua helpoiten uunissa tai paahtimessa. Mikrossa rapea kuori hÀviÀÀ ja sisus sitkistyy. Paahtaminen antaa leivÀlle herkullisen aromin ja rapean pinnan. Paahtamisessa ja lÀmmittÀmisessÀ kiteytynyt tÀrkkelys sulaa uudelleen.

https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/pakastatko-leipaa-ala-koskaa


Vierailija
2/5 |
04.12.2021 |
NÀytÀ aiemmat lainaukset

Olinpa juuri kaupassa ja ostin ruisleipÀÀ, voita ja juustoa - ja laitoin leivÀt kotiin tultua pakastimeen. Nam.

SisÀltö jatkuu mainoksen alla
SisÀltö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
04.12.2021 |
NÀytÀ aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olinpa juuri kaupassa ja ostin ruisleipÀÀ, voita ja juustoa - ja laitoin leivÀt kotiin tultua pakastimeen. Nam.

Niin, siis tarkoitin voilla Oivariinia. Voita en kÀytÀ.

Vierailija
4/5 |
04.12.2021 |
NÀytÀ aiemmat lainaukset

On kyllÀ hyvÀÀ mutta pierettÀÀ kamalasti.

Vierailija
5/5 |
04.12.2021 |
NÀytÀ aiemmat lainaukset

Riippuu kyllÀ vÀhÀn siitÀ, mikÀ ruisleipÀ ja mikÀ Oivariini.

Paahdettu ruileipÀ, oivariini ja kylmÀsavulohi, se se vasta on hyvÀÀ.