Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tulipas hyvää ruokaa, vaikka epäilin.

Vierailija
04.12.2021 |

Ostin rasiallisen "karjalanpaistilihoja" vähän epäillen tuleeko niistä ruokaa. Maustoin ja ruskistin palat ja laitoin pataan hapankaalin kanssa. Hauduttelin viitisen tuntia uunissa. Olisin laittanut mukaan porkkanaakin, mutta sitä nyt ei ollut kaapissa.

Olikin tosi herkullista, söin punajuuriraasteen kanssa.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
04.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö sinne mitään nestettä tullu? Tuli mieleen että en oo koskaan maistanut tuota hapankaalia. Mahdankohan olla harvinainen yksilö vai onkohan tämä ihan yleistä?

Vierailija
2/3 |
04.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eikö sinne mitään nestettä tullu? Tuli mieleen että en oo koskaan maistanut tuota hapankaalia. Mahdankohan olla harvinainen yksilö vai onkohan tämä ihan yleistä?

Tietenkin nestettä tuli. Huuhtelin paistinpannun vedellä ja kaadoin sen vuokaan, maut tuli näin mukaan.

Minä tykkään hapankaalista, mutta en tiedä kuinka yleisesti sitä syödään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
04.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hapankaali on kyllä hyvää ja terveellistä. Liian harvoin tulee syötyä. Ei sen syöminen kai Suomessa ole kovin yleistä, paitsi venäläisten ja virolaisten keskuudessa.

Porkkanaraasteen voi myös tehdä venäläisittäin. Lisää raasteeseen hiukan suolaa, sokeria, pippuria, öljyä ja etikkaa. Ravistelee kannellisessa astiassa ja antaa maustua vähintään muutaman tunnin. Pysyy hyvänä viikonkin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä seitsemän kahdeksan