Paras näkkileipä, mitä näkkärin päälle
Omat suosikkini:
Oliivit siivutettuina salamin päällä pienten paprikaviilujen kera
Kommentit (9)
Rostenin Rapeat Merisuola, kaura ja speltti siemennäkkileipä. Siihen vaikka paljaaltaan juustoviipale päälle niin on hyvää - tai sitten ei mitään päälle! Todella hyvä näkkäri.
Vaasan Ylhäisten leipä, päälle oivariinia ja juustoa, esim Valion Oltermanni cheddar.
Makuja monia.Itselläni on numero 1. Vaasan pieni pyöreä näkkileipä.Selaisena tai juuston kanssa.
Näkkileivän päälle ensin kunnon ruisleipä, sitten margariinia, sitten kinkkua, sitten vuohenjuustoa, sitten paprikaa.
Lagom Snäkkäri kaura-siemennäkkileipä margariinilla, edamilla ja tomaatilla tai Rosten chia-kvinoasiemennäkkileipä, päälle aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa ja makeaa paprikaa. Molemmat näkkärit gluteenittomia ja sisältävät proteiinia niin paljon, ettei päällisten proteiinipitoisuudesta tarvitse huolehtia. Olen keliaakikko, jonka vaikea välillä keksiä maistuvia proteiininlähteitä.
Koulunäkkileipää, maksamakkaraa ja maustekurkkua. Ruokajuomaksi maito.
Ryvita, päälle Blå Castello ja tomaattia.
Itse tekemäni siemennäkkäri jossa päällä kantarellituorejuustoa sekä tuorekurkkua!
Pirkka luomu ohut näkkileipä. Tosi kiva että viimeinkin myös näkkileipää saa luomuna.
Siihen päälle reilu kasa itseidätettyjä ituja (sinimailanen) tai versoja (chia, krassi jne.). Levitteeksi ghee voita tai vegaanivoita tai pestoa tai hummusta. Pelkkä avokado toimii myös hyvin, viipaloituna.