Miksi ostat suklaata, jossa on palmuöljyä?
Suklaa saa omituisen maun, kun siihen on lisätty palmuöljyä. Hyh.
Kommentit (11)
Vierailija kirjoitti:
Oliko Fazerin sinisessä palmuöljyä? En ole koskaan tarkistanut.
Siinä ei vissiin ole, mutta esim Geishassa on nykyään ja siksi se on pahan makuista ja harmaan näköistä, ihan kuin olisi vanhentunutta. Kuulemma aiheuttaa enemmän selluliittiä mitä kaakaovoi ym.
Lisäksi palmuöljyn massatuotanto vie villieläimiltä asuinalueita. Siksi kenenkään ei pitäisi ostaa tuotteita joissa sitä on.
Vierailija kirjoitti:
Oliko Fazerin sinisessä palmuöljyä? En ole koskaan tarkistanut.
Minä suosin Pandan suklaata. Pandan maitosuklaa on palmuöljytön ja gluteeniton. Maku ei ole niin raskas kuin Fazerilla
En osta suklaata, missä on palmuöljyä.
Ai jaa. Mä en ole huomannut mitään omituisia makuja missään suklaassa. Jotkut on paremman makuisia kuin toiset. Esim. Marabou on maistunut aina huonommalta kuin Fazerin suklaat.
Kuka aikuinen edes syö jotain suklaata.Pikkulapset mussuttavat tuollaista moskaa...
En välitä tippaakaan onko suklaassa palmuöljyä vai ei jos suklaan maku on vaan kohdillaan. Ei kiinnosta tippaakaan koko asiasta meuhkaus.
Koska se on niin ihanan öljyistä ja sitä tulee ihan hullu olo..
Siksi koska tykkään palmuöljystä.
Oliko Fazerin sinisessä palmuöljyä? En ole koskaan tarkistanut.