Lue keskustelun säännöt.
Hei leipurit ja ruuanlaittajat ynnä muut keittiön hengettäret! Olisi kysymys:
23.02.2015 |
Voisikohan pannacottan tehdä isompana "kakkuna" esim kuivakakkuvuokaan ja sitten siihen sivuun joku ihana marjakastike? Hyytyykö niin isona? Tarviiko tavallista enemmän liivatetta vai onko yleensäkkään mahdollista kumota? Onko kukaan teistä kokeillut tällaista?
Kommentit (2)
Ai niin. Itse en ole kokeillut muussa, kun lasivuoassa mutta uskoisin, että onnistuu ihan tavallisessakin.
-2
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tietty hyytyy. Tulee vaan aika littee, mut niin sen pitääkin olla tollein tehtynä. Muissa maissa ihan yleinen kakun korvike. :)