Tarviiko joku kovia rasvoja?
Blondi ihmettelee miksi niitä kovia rasvoja ja enimmäkseen kovia rasvoja sisältäviä tuotteita ylipäätään valmistetaan jos niiden syöntiä ei kenellekään suositella? Samoin on runsaan suolan käytön kanssa. Eivätkö liha- ja leikkeletuotteiden valmistajat, meijerit ja leipomot osaa tehdä vähäsuolaisempia tuotteita vai mistä tämä yletön suolan käyttö johtuu? Sais joku huippukokki ja -leipurikin siirtyä terveellisempään ruuan valmistukseen ja leipomiseen, siis herkullisia reseptejä ilman kovia rasvoja, lisättyä suolaa ja valkoisia jauhoja.
Kommentit (4)
Kovat rasvat eivät ole epäterveellisiä. Tästä on tehty tutkimuksia ihan Suomessakin. Pikkuisen on ns asiantuntijat jo alkaneet muuttaa mielipiteitään.
Suomalaiset ravitsemussuositukset on ihan outoja.
Voita käytän ruuanlaitossa sen maun takia, mutta muuten en käytä kovia rasvoja enkä myöskään huonoja hiilihydraatteja.
Kyllä se on haitallisempaa nuo kevyttuotteet, käsiteltyä ja lisäaineita täynnä. Pitää muistaa se kohtuus.
Sillä taotaan massia. Jengi jää koukkuun epäterveellisiin ruokiin, selkäranka pamahtaa poikki niin se on menoa sitten. Lopuks makaat paskat housussa liikuntakyvyttömänä. Niinkuin narkkarit ja alkoholisti. Rahat ja terveys menny.