Jauheliha 8h huoneenlämmössä, uskaltaako syödä?
Eilen rupesin tekemään yöpalaa Kello 2,30 mutta nukahdinkin. Nyt heräsin ja raaka jauhelihapaketti (paketti avattu) on vieläkin huoneenlämmössä.
Laitoin nyt takaisin jääkaappiin ja aattelin haistella illalla. Vai pitäisiköhän se nyt heti kokata eikä enään jääkaapittaa? Vai jättää kokonaan syömättä?
Kommentit (11)
Vierailija kirjoitti:
Voi käyttää huoletta, pese se vaan ensin.
Mutta sitten se on märkä!
En söisi enää. Liha- ja kalatuotteet saavat olla huoneenlämmössä korkeintaan 2 tuntia, sen jälkeen niitä ei ole turvallista syödä. Näin opetettiin hygieniapassikurssilla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voi käyttää huoletta, pese se vaan ensin.
Mutta sitten se on märkä!
Se tietenkin annetaan kuivua ennen käyttöä.
Kyllä voi käyttää, mikäli WC:ssä on vielä koronan takia hamstrattua vessapaperia jäljellä.
Kyllä minä sen ainakin ensin paistaisin.
M
Jauheliha pahenee äkkiä tuotteen sisältämän ilman vuoksi. Piloilla taitaa olla sun lihas.
Voi käyttää huoletta, pese se vaan ensin.