Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kangassohva, päällistä ei saa irti. Saako jotenkin putsattua tai raikastettua vai tuikkaanko suoraan tuleen?

Sivut

Kommentit (376)

Repesin :D meillä kans haisee miehen jäljiltä, mutta on onneksi nahkasohva, on siis helppo putsata. Pistä vähän tolua ja vettä, luulis tepsivän. Ite tehnyt noin kahdesti autonpenkille (kangas), kun kissa kussu autoon, haju lähti heti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No perseeltä perseeltä, ja sukalta. On tässä hajussa mukana katsoa Salkkareita... Kaapissa on vain fairya ja yleisputsareita, uskaltaako niitä kokeilla?

Oi avioauvoa...

Kyllä mä oon yksinkertanen että voiki tällänen juttu naurattaa näin paljon!älä nyt ainaka polta mieti mikä lämmin pepun löyhkä siitä sitte irtoo.

Mitä jos istuisit itsekin sohvalla pepullasi etkä naamallasi. Mutta jos haju vaivaa, niin ehkä vaahtopesu auttaisi. Kun sohva on kuivunut, pane istuimelle tanakka peite, johon ukkosi - ja sinäki - saa piereskellä kaikessa rauhassa. Peite on helppo tuulettaa. Niin ja huolehdi siitä, että ukkosi oppii lopultakin pesemään peräpäänsä kunnolla. Ja sinä kans!

Voisko miehelle jatkossa hommata jonkun perseenalustan siihen sohvalle. Mun miehellä on nyt lampaantalja ja sitä kantaa mukanaan, kun muualla ei saa istua. Joutuu itse pesemään lumella jos haisee. Oppiipahan haisemaan perseeltä. Sika.

Vie roskiin ja uutta tilalle ja mielellään nahkaisena versiona. Sano sille miehellesi että vaihtaa aamjuin illoin pöksyt. Eikä alushoususillaan muutenkaan kukaan istu soffilla.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla