Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Paistatteko lohen vaaleaksi asti vai jätättekö vähän "raa'aksi" keskeltä?

Vierailija
14.11.2021 |

?

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
14.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistan kunnolla kypsäksi.

Vierailija
2/15 |
14.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei saa paistaa liian kauan, jolloin se kuivuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
14.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt en ymmärrä kysymystä. Lohi on kypsänäkin punertavaa. Ylikypsä on vaaleaa ja kuivaa.

Vierailija
4/15 |
14.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sen verran, että on keskeltä hieman pinkki. 

Vierailija
5/15 |
14.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei saa paistaa liian kauan, jolloin se kuivuu.

Kypsäksi paistaminen ei ole yhtä kuin liian kauan paistaminen.

Vierailija
6/15 |
14.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistan kypsäksi ja grillissä tai pannulla voissa, jolloin saan siihen paistopinnan. Eläköön arjen anarkia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
14.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Nyt en ymmärrä kysymystä. Lohi on kypsänäkin punertavaa. Ylikypsä on vaaleaa ja kuivaa.

No eikö se ole aloituksen juju?

8/15 |
14.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistan kypsäksi. Tarkka oltava ettei paista liikaa.

Graavi on sitten eri asia, syön  useimmin graavia, itsetehtynä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
14.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön kalani kypsänä, kiitos.

Vierailija
10/15 |
14.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Inhoan sekä puoliraakaa lihaa että kalaa, joten paistan molemmat niin, että varmasti ovat kypsiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
14.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pim psanpunaiseksi paistan.

Vierailija
12/15 |
14.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sisältä vähän raaka, muttei niin raaka kuin tonnikala.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
14.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Max 55 astetta sisällä, sen jälkeen menee pilalle. Suomalaiset pilaa lohen ylikypsennyksellä. Maistakaa oikeasti joskus mehevää lohat, ette paista enää sen jälkeen liikaa. Jopa reilu 40 astetta on ok. 

Vierailija
14/15 |
14.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syöt raakana ihan samoin kuin 🍣 sushia syövät syö . Siitä vaan puremaan RAAKAAAA kalaa . Nami.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
14.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näin kokkina kyllä paistan kypsäksi mutta en kuivaksi. Tonnikala onkin sitten asia erikseen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän viisi kaksi