Porkkanoiden kuoriminen
Nykyään saa niin puhtaita ja pestyjä porkkanoita. Menee puolet hukkaan jos kuorii...onko järkee!?
Kommentit (8)
Pesaisee kuoret ei tarvitse kuoria ollenkaan.
Osa potkkanoista on nimenomaan sellaista lajia mitä ei ole tarkoitus kuoria esim pikkuporkkanat.
Mä en ole kuorinut aikoihin. Pesee vaan hyvin. Hyviä on semmosenaan tai vaikka keitossa.
Mielestäni tavallinen porkkana maistuu pahalta kuorineen.
Mä en kuori mitään koskaan. Kaikki ravinteetkin on siinä kuoren alla/kuoressa. Just tein kurpitsakeitonkin niin, että lohkoin vain palasiksi kuorimatta.
Miten oikein kuorit, jos puolet menee hukkaan?
Minä kuorin, koska se pinta maistuu kitkerältä, mutta ei kai sinua mikään estä kuorineen syömästä, jos kerran maistuu. Pese ne kuitenkin.
No ei kyllä läheskään mene puolia roskiin.
Juuri äsken tarvitsimme porkkanan ruokaan ja muutama ohut suikale meni roskiin.