Lue keskustelun säännöt.
  Hyvän hinta-laatu-suhteen keraaminen paistinpannu? Suosittele löytöäsi!
14.01.2015 | 
                  Siinäpä se. Alkanut tympiä teflon, eikä valurautaa jaksa käyttää kuin johonkin, mikä sen todella tarvitsee. Ehkä käytän vähän enemmän rasvaa kuin keskiverto "terveellisesti kokkaava" – mitä se nyt kenellekin tarkoittaa. Voi suositella halpoja ja kalliita, kunhan se hinnan ja laadun suhde on hyvä. Voi myös varoittaa, mikä on ehkä ihan susi tai ominaisuuksiinsa nähden kallis.
Kiitos! :)
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
  Sisältö jatkuu mainoksen alla
  
Minulla on ollut 2 kympin saimaa-pannua tokmannilta. Ensimmäinen toimi loistavasti kunnes vein sen mökille, joko se ei toisen henkilön tiskaamisesta tai sitten kaasuliekistä ja kamiinasta tykännyt, ja kärvähti heti. Tai sitten se olisi pitänyt heti pesun jälkeen käsitellä öljyämällä kuten käyttöön ottaessakin.
Sittemmin olen toista käyttänyt sähköliedellä vain, enkä pese sitä joka kerta. Usein laitan vain vähän vettä kiehahtamaan jälkilämmölle, ja pyyhkäisen talouspaperilla. Lähtee kyllä hyvin pyyhkimällä jos ei jätä seisomaan ja kuivumaan kermakastikkeita.
Lähinnä pesen sen silloin kun haluan sen kaappiin pidemmäksi aikaa pois pyörimästä pöydältä ja liedeltä. Silloinkin pesen vain luutulla ja tiskiaineella pikaisesti.
Kauhean kauaa ei vielä ole kokemusta tästä pannusta, mutta on todella mukava käyttää ja toivottavasti pysyykin samassa kunnossa tällä käytöllä.
Vankkatekoisen tuntuinen, ei vaikuta siltä että rupeaisi pohja vääntyilemään.
Taitaa olla saman merkin pannuja nytkin tarjouksessa tokmannilla/tarjoustalossa, itsekin mietin hakisiko isomman.