Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Antakaa mulle hyviä pataohjeita /meksiko, italia, havaiji ym.

Vierailija
05.01.2015 |

Tykkään noista kaupan padoista, mutta olisi varmaan terveellisempää tehdä itse. Italian pataa koetin omasta päästä, mutta tuli jotenkin kuivaa ja mautonta. Nuo olisi käteviä viedä töihin evääksi ja saisi kasviksia sekaan. Netissä on kyllä  ohjeita, voisitteko linkittää tai kertoa mitkä on toimivaksi kokeiltuja tai laittaa omianne?  

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
05.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tärkeintä on hauduttaa lihapaloja tarpeeksi kauan. Naudan ja possunpaloja kandee hauduttaa matalalla lämmöllä mieluummin n. 6 tuntia, jos vaan pystyt.

Sen jälkeen onkin aika sama millaista riisiä, papuja tai kasviksia padassa on, kun se lihat siellä on niin mureita..!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla