Onko tämä nyt joku vauvasuu-ennätys että suhtautuu epäluuloisesti friteerattuun kanaan?
Suomessa on vielä ihmisiä jotka eivät ole siihen tutustuneet ja maku pelottaa?
Kommentit (20)
Hyvä termi tuo vauvasuu. Suomessa on paljon vauvasuita, jotka heti vääntyy irveeseen, kun joutuvat kohtaamaan makuja.
Vierailija kirjoitti:
Hyvä termi tuo vauvasuu. Suomessa on paljon vauvasuita, jotka heti vääntyy irveeseen, kun joutuvat kohtaamaan makuja.
Niin on mutta friteerattu kana on niin tavisruokaa kuin voi olla etten ymmärrä miten se voi joitakin kauhistuttaa!
Edeltäjänsä varmaan pelkäsivät pitsaa 40 vuotta sitten
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hyvä termi tuo vauvasuu. Suomessa on paljon vauvasuita, jotka heti vääntyy irveeseen, kun joutuvat kohtaamaan makuja.
Niin on mutta friteerattu kana on niin tavisruokaa kuin voi olla etten ymmärrä miten se voi joitakin kauhistuttaa!
Mitä tarkoitetaan tavisruualla tässä? Laitetaan kotona?
Ysärillä samat eivät olleet kuulleetkaan kebabista vaikka nyt se on Suomen kansallisruokaa
Vierailija kirjoitti:
Kaikesta ei tarvitse pitää.
Ei tietenkään mutta miten joillekin voi friteerattu kana olla pelottava eksoottinen tuttavuus?
Kunhan saavat kerran sitä syödäkseen, ei muu pikaruokaa enää kelpaakaan :)
Ei ole mikään vauvasuu, mutta petyin ruuan laatuun k.o. lafkassa. Asun ulkomailla. Käykää kokeilemassa, ehkä on Suomessa parempaa!
Tarkoitetaanko nyt uppopaistettua vai ilmafriteerattua kanaa, tai siis broileria? Onhan niissä vissi ero.
Vierailija kirjoitti:
Ei ole mikään vauvasuu, mutta petyin ruuan laatuun k.o. lafkassa. Asun ulkomailla. Käykää kokeilemassa, ehkä on Suomessa parempaa!
Ei kai se maku ja laatu saisi kovin paljon maasta toiseen, vai?!
Ainakin minä suhtaudun kohtalaisella ennakkoluulolla friteerattuun kanaan, kyseessähän on uppopaistettu ruoka, jonka kokematon kokki saa aika helposti pilalle. En muutenkaan ilahdu siitä, että tarjolla on raakaa lihaa ja etenkin raaka kananliha yököttää, olkoot se sitten sitä, että minulla on vauvasuu.
Vierailija kirjoitti:
Tarkoitetaanko nyt uppopaistettua vai ilmafriteerattua kanaa, tai siis broileria? Onhan niissä vissi ero.
Uppopaistettua. Samaahan myydään meillä jopa Lidleissä Amerikka-viikoilla ja niin hyvää on.
Mitä se on. Ärsyttää kaikkien kanatuotteiden (siivet, koivet) yms. kanssa rääpiminen, olishan se muuten ok.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei ole mikään vauvasuu, mutta petyin ruuan laatuun k.o. lafkassa. Asun ulkomailla. Käykää kokeilemassa, ehkä on Suomessa parempaa!
Ei kai se maku ja laatu saisi kovin paljon maasta toiseen, vai?!
En osaa vastata tuohon. Kävin kaksi kertaa, ei koskaan enää. Jotenkin silti ajattelen, että Suomessa se toteutetaan paremmin ja huolellisemmin.
Riippuu ihan friteeratusta kanasta. Itä-Aasialaisessa ruuassa se tarkoittaa taikinan sisälle piilotettua broileripala, ja se koko taikinapallo upotetaan öljyyn. Niistä en oikein tykkää, vaikka en kyllä pelkää syödäkään. Jos pelkän broilerinlihan friteeraa, niin mikäs siinä, hyvää varmasti on.
Vierailija kirjoitti:
Mitä se on. Ärsyttää kaikkien kanatuotteiden (siivet, koivet) yms. kanssa rääpiminen, olishan se muuten ok.
Kanaa saa myös luuttomana (rintaa, paistileikettä).
Muistakaa mistä se kana tulee:
Friteeratun kanankin voi valmistaa vegaanisena:
En ihan ymmärtänyt avaustasi. Selitä vähän, mitä tarkoitat.